1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Toyota Yaris Cross Luna
Odaberite

  Posebna ponuda

YARIS CROSS

Već od 19.990€

NEPONOVLJIVA PONUDA
Do 10 godina jamstva Toyota Relax
UZ TOYOTA FINANCIRANJE
Zaliha vozila s benziskim motorom

Luna 1.5 VVT-iW (125 KS/92 kW)
AKCIJSKA CIJENA*: 19.990€
REDOVNA CIJENA: 22.147 €

*Vrijedi isključivo uz Toyota financiranje

Oprema Luna uključuje:

  • TOYOTA SAFETY SENSE 2® (napredni paket aktivne sigurnosti)
  • HAC automatski sustav pomoći pri kretanju na uzbrdici
  • Toyota Touch 2, zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 7" (17,8 cm)
  • Smartphone connectivity - omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto 
  • Klima uređaj
  • Senzor tlaka zraka u gumama
  • 16'' čelični naplatci
  • Komplet za jednostavan popravak gume

 

Odvezite vašu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si DO 10 GODINA JAMSTVA UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.*

Mjesečna rata je nepromjenjiva i odnosi  se na financiranje putem financijskog leasinga u suradnji s Toyota Financial Services* u trajanju od  60 mjeseci, s fiksnom nominalnom kamatnom stopom od 6,74 %, administrativnim troškom od 150,00 za potrošače, a 230,00 za pravne osobe i obrtnike te uz pretpostavljenu  kilometražu vozila od 50.000 km za ugovoreni period. Učešće iznosi  3.998,01 , s ostatkom vrijednosti 10.630,59 . EKS za potrošače iznosi 7,17 %. Vlasništvo nad vozilom, Primatelj  leasinga stječe ispunjenjem svih ugovornih obveza te plaćanjem ugovorenog ostatka vrijednosti financiranja. Ponuda vrijedi do 29.02.2024.
 

Ukupan iznos plaćanja za potrošača kod korištenje opcije kupnje iznosi 24.691,52.
 

(*) Toyota Financial Services trgovačko je ime pod kojim posluje Toyota Tsusho Leasing Croatia d.o.o.

10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.

*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 200.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax kontaktirajte nas.

*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Toyota partnera. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.


Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Istražite i ostale ponude

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći online.