Toyota


Ostanite povezani i kada ste na putu

Najnoviji Toyotin sustav za informiranje i zabavu vam donosi vrhunski komfor kada je riječ o povezivanju automobila jer vam omogućava pristup aplikacijama na zaslonu u vozilu te tako osigurava da ostanete povezani na svakom putovanju.

image 1


Glasovno upravljanje


Pristupajte svojim aplikacijama glasovnim upravljanjem, kako bi vaša pažnja uvijek bila na cesti, a ruke na upravljaču.

image 1


Radio emisije


Pratite svoje najdraže radio emisije te ih slušajte uz pokretanje glasovnim upravljanjem u svakodnevnoj vožnji na posao.

image 1


Telefonski pozivi i poruke


Ostati u kontaktu je tako jednostavno, ako imate na raspolaganju glasovno čitanje kratkih tekstualnih poruka. Rado biste odgovorili? Glasovnim nalogom jednostavno pošaljite kratku poruku ili ostvarite poziv.

img 1


Aplikacije


Aplikacijama koje omogućava android auto/carplay možete lako pristupiti putem multimedijskoga dodirnog zaslona i tako održavati sigurnost i zadržavanje pogleda na cesti.

img 1


Jednostavne upute do odredišta


Sjećate li se kada ste se morali zaustavljati da biste dobili upute od neznanaca? Sve što sada morate učiniti je glasovnim upravljanjem upitati google mapstm ili maps®, i u sljedećem trenutku ćete već imati sve željene podatke.

img 1


Glazba na putu


Automobili i glazba idu ruku pod ruku, zato su vam vaše playing liste ili omiljeni albumi, koje uvijek možete reproducirati putem google play music™ ili apple music, na raspolaganju i u vašem vozilu.


Treba li vaše vozilo nadogradnju multimedijskog sustava?

Nadogradnja će biti dostupna od sredine listopada nadalje. Sve informacije u pogledu cijene nadogradnje ćete dobiti kod ovlaštenog Toyota partnera. Preko posebnog obrasca provjerite je li moguća nadogradnja vašeg multimedijskog sustava. Zbog složenosti, nadogradnja je moguća samo kod ovlaštenog Toyota partnera, jer nakon stručne nadogradnje multimedijski sustav zadržava tvorničko jamstvo.

*Google ne omogućava korištenje aplikacije Android Auto u svim državama niti na svim Android uređajima.
** Nadogradnja multimedijskog sustava dostupna je za modele Corolla proizvedene od ožujka 2019. godine te za modele RAV4 proizvedene od siječnja 2019. godine.

Prije nego započnete, preporučujemo da pripremite sljedeće podatke:


Broj šasije (identifikacijski broj vozila - VIN)

je niz od 17 znakova koji se sastoji od brojeva i slova, a koristi se za jedinstvenu identifikaciju motornih vozila. Broj šasije može se pronaći u vozilu ili u prometnoj dozvoli.

NAPOMENA: Slova I, O i Q se ne koriste u brojevima šasije. Također, provjerite ostale znakove koji se mogu zamijeniti, kao što su Z i 2.
Provjerite


Više o ...

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Od kada smo predstavili ovaj koncept prije 20 godina, u cijelom svijetu prodano je više od 12 milijuna Toyota hibridnih automobila. Toyota Jamstvo Jamstvo Vjerujemo da je vaša Toyota neizostavan dio vašeg života, nešto na što se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu s najzahtjevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe. Toyota boutique Toyota boutique Kao i kod naših automobila, naša odjeća i dodaci su inovativni, pametno dizajnirani i vrhunske kvalitete te pružaju isto zadovoljstvo koje dolazi s posjedovanjem Toyota vozila. Live chat info Live chat info Kako da bez mnogo truda zakažete servis ili saznate sve informacije o vašoj Toyoti? Kliknite na crveni prozor u donjem desnom uglu ekrana i naši operateri su u trenutku tu za Vas.