1. Company
 2. News, Stories and Events
 3. Nova Toyota Corolla Cross već sad dostupna putem ekskluzivnih online rezervacija
Odaberite
Odaberite

Nova Toyota Corolla Cross već sad dostupna putem ekskluzivnih online rezervacija

 •  Na tržište uskoro stiže SUV verzija najprodavanijeg modela na svijetu
 • Otvorene ekskluzivne online rezervacije za Toyota Corolla Cross s paketom opreme Style za 1.951 kn / 258,94 € mjesečno (*)
 • Prvi model koji ima petu generaciju Toyotinog hibridnog električnog sustava sa samostalnim punjenjem -  više snage i veće uživanje u vožnji, uz nižu potrošnju goriva i manje štetnih emisija
 • Visoka razina sigurnosti uz T-Mate: kombinacija najnovije generacije sustava Toyota Safety Sense te naprednih sustava za pomoć pri vožnji i parkiranju
 • Potpuna bezbrižnost uz Toyota Relax program do 10 godina jamstva (ili do 185.000 prijeđenih kilometara)
   

Omiljena Toyotina obitelj Corolla dobila je novog člana – Corollu Cross! Ovaj snažan i ekonomičan SUV izrađen je posebno za potrebe europskih kupaca, a ispunjava sve potrebe vozača i putnika u vozilu. Corolla Cross objedinjuje praktičnost prostranih i visokih SUV vozila i Toyotine najnaprednije hibridne i sigurnosne tehnologije.

Corolla Cross uskoro dolazi u salone diljem Hrvatske, no kupci mogu već danas osigurati svoj primjerak najprodavanijeg modela na svijetu u SUV izvedbi, i to putem ekskluzivnih online rezervacija.

Za online rezervacije dostupna je Corolla Cross Style za 1.951 kn / 258,94 € mjesečno (*). Bogati paket opreme Style, između ostalog, uključuje:

 • Aluminijske naplatke 18"
 • Dodatno zatamnjena stražnja stakla
 • Smart Entry - sustav automatskog otključavanja vozila
 • Prednje i stražnje parkirne senzore s funkcijom automatskog kočenja (ICS)
 • Sustav prepoznavanja vozila u mrtvom kutu (BSM)
 • Grijanje prednjih sjedala i upravljača

 

Za online rezervaciju potrebna su tri jednostavna koraka na mrežnoj stranici https://www.toyota.hr/apps/corollax, a svi zainteresirani na ovaj način mogu jednostavno i sigurno izvršiti prednarudžbu nove Corolle Cross. Naknadu za online rezervaciju nije potrebno platiti.

(*) Detalji o tome kako među prvima možete osigurati Corollu Cross, kao i uvjeti financiranja nalaze se na https://www.toyota.hr/apps/corollax

VIŠE O TOYOTA COROLLA CROSS MODELU:

Potpuno nova Corolla Cross obiteljski je i praktični SUV model koji će Toyoti omogućiti još snažniju prisutnost u C segmentu vozila na europskom tržištu. Corolla Cross upotpunjuje Toyota SUV obitelj, a po dimenzijama nalazi se između modela C-HR i RAV4.

Model je razvijen primjenom Toyotine filozofije TNGA, izgrađen na već dokazanoj platformi GA-C i pruža sve osnovne kvalitete zbog kojih je Corolla već dugo uspješna na tržištu. Corolla je i dalje najprodavaniji model automobila na svijetu, s više od 50 milijuna prodanih primjeraka na tržištima širom svijeta u razdoblju od 55 godina i s 12 generacija modela.

Novi model temelji se na najnovijim saznanjima i razvojnim rješenjima koje je Toyota ostvarila u pogledu hibridnih performansi, primjeni digitalnih tehnologija i općenito u pogledu sigurnosnih sustava. T-Mate za model Corolla Cross kombinacija je najnovije generacije sustava Toyota Safety Sense i drugih sustava za pomoć pri vožnji i parkiranju te aktivnu sigurnost koji, osim što vožnju čine jednostavnijom i sigurnijom, štite sve putnike u vozilu, ali i ostale sudionike u prometu u različitim situacijama.

Ovo je prvi model opremljen petom generacijom Toyotine hibridne električne tehnologije, koja jamči više snage i manju potrošnju goriva. U Hrvatsku dolazi s 2,0-litreni hibridnim benzinskim motorom posebno prilagođenim za bolju upravljivost europskim uvjetima vožnje, s bliskijom i prirodnijom vezom između načina na koji vozač upotrebljava gas i ubrzanja automobila.