1. Company
 2. Toyota Vijesti I Događanja
 3. Nova Toyota Corolla Cross već sad dostupna putem ekskluzivnih online rezervacija
Odaberite

Nova Toyota Corolla Cross već sad dostupna putem ekskluzivnih online rezervacija

 •  Na tržište uskoro stiže SUV verzija najprodavanijeg modela na svijetu
 • Otvorene ekskluzivne online rezervacije za Toyota Corolla Cross s paketom opreme Style za 1.951 kn / 258,94 € mjesečno (*)
 • Prvi model koji ima petu generaciju Toyotinog hibridnog električnog sustava sa samostalnim punjenjem -  više snage i veće uživanje u vožnji, uz nižu potrošnju goriva i manje štetnih emisija
 • Visoka razina sigurnosti uz T-Mate: kombinacija najnovije generacije sustava Toyota Safety Sense te naprednih sustava za pomoć pri vožnji i parkiranju
 • Potpuna bezbrižnost uz Toyota Relax program do 10 godina jamstva (ili do 185.000 prijeđenih kilometara)
   

Omiljena Toyotina obitelj Corolla dobila je novog člana – Corollu Cross! Ovaj snažan i ekonomičan SUV izrađen je posebno za potrebe europskih kupaca, a ispunjava sve potrebe vozača i putnika u vozilu. Corolla Cross objedinjuje praktičnost prostranih i visokih SUV vozila i Toyotine najnaprednije hibridne i sigurnosne tehnologije.

Corolla Cross uskoro dolazi u salone diljem Hrvatske, no kupci mogu već danas osigurati svoj primjerak najprodavanijeg modela na svijetu u SUV izvedbi, i to putem ekskluzivnih online rezervacija.

Za online rezervacije dostupna je Corolla Cross Style za 1.951 kn / 258,94 € mjesečno (*). Bogati paket opreme Style, između ostalog, uključuje:

 • Aluminijske naplatke 18"
 • Dodatno zatamnjena stražnja stakla
 • Smart Entry - sustav automatskog otključavanja vozila
 • Prednje i stražnje parkirne senzore s funkcijom automatskog kočenja (ICS)
 • Sustav prepoznavanja vozila u mrtvom kutu (BSM)
 • Grijanje prednjih sjedala i upravljača

 

Za online rezervaciju potrebna su tri jednostavna koraka na mrežnoj stranici https://www.toyota.hr/apps/corollax, a svi zainteresirani na ovaj način mogu jednostavno i sigurno izvršiti prednarudžbu nove Corolle Cross. Naknadu za online rezervaciju nije potrebno platiti.

(*) Detalji o tome kako među prvima možete osigurati Corollu Cross, kao i uvjeti financiranja nalaze se na https://www.toyota.hr/apps/corollax

Više o Toyota Corolla Cross modelu:

Potpuno nova Corolla Cross obiteljski je i praktični SUV model koji će Toyoti omogućiti još snažniju prisutnost u C segmentu vozila na europskom tržištu. Corolla Cross upotpunjuje Toyota SUV obitelj, a po dimenzijama nalazi se između modela C-HR i RAV4.

Model je razvijen primjenom Toyotine filozofije TNGA, izgrađen na već dokazanoj platformi GA-C i pruža sve osnovne kvalitete zbog kojih je Corolla već dugo uspješna na tržištu. Corolla je i dalje najprodavaniji model automobila na svijetu, s više od 50 milijuna prodanih primjeraka na tržištima širom svijeta u razdoblju od 55 godina i s 12 generacija modela.

Novi model temelji se na najnovijim saznanjima i razvojnim rješenjima koje je Toyota ostvarila u pogledu hibridnih performansi, primjeni digitalnih tehnologija i općenito u pogledu sigurnosnih sustava. T-Mate za model Corolla Cross kombinacija je najnovije generacije sustava Toyota Safety Sense i drugih sustava za pomoć pri vožnji i parkiranju te aktivnu sigurnost koji, osim što vožnju čine jednostavnijom i sigurnijom, štite sve putnike u vozilu, ali i ostale sudionike u prometu u različitim situacijama.

Ovo je prvi model opremljen petom generacijom Toyotine hibridne električne tehnologije, koja jamči više snage i manju potrošnju goriva. U Hrvatsku dolazi s 2,0-litreni hibridnim benzinskim motorom posebno prilagođenim za bolju upravljivost europskim uvjetima vožnje, s bliskijom i prirodnijom vezom između načina na koji vozač upotrebljava gas i ubrzanja automobila.