1. Company
  2. Toyota na Ekotlonu
Odaberite

Toyota na Ekotlonu – utrci na kojoj se svaki mali doprinos broji

  • EKOTLON – najveća plogging utrka u Hrvatskoj
  • Prihod od prodaje kotizacija doniran Taekwondo klubu osoba s invaliditetom Kukkiwon Zagreb.
  • Uvod u Toyota globalnu kampanju „KRENIMO DALJE ZAJEDNO!“

Toyotini zaposlenici prošlog su vikenda sudjelovali u najvećoj plogging utrci u Hrvatskoj pod nazivom Ekotlon. Cilj ove utrke nije bio samo brzina, već je pobjednik bio onaj koji je na putu pokupio najveću količinu otpada.

Iza svega stoji ideja edukacije i svijesti o važnosti očuvanja okoliša kao i direktnog utjecanja na stvaranje ljepšeg i zdravijeg prirodnog okruženja za sve nas, a osim ekološke, ova je utrka bila i humanitarnog karaktera jer je sav prihod od prodaje kotizacija doniran Taekwondo klubu osoba s invaliditetom Kukkiwon Zagreb.

Za Toyotu ova utrka znači i puno više. Ona predstavlja uvod u globalnu kampanju Toyote pod nazivom „KRENIMO DALJE ZAJEDNO“, koja će biti u fokusu od rujna ove godine.

Kampanja „KRENIMO DALJE ZAJEDNO“ kao misiju ima pokazati da se svaki naš doprinos broji i utječe pozitivno na promjene. Koliko god maleni doprinos bio, on svakako čini razliku i vodi nas dalje od onog trenutnog, očekivanog, do nečeg puno boljeg.

Upravo je to temelj Toyotina poslovanja, gdje se zajedničkim snagama, doprinosom svakog pojedinca, najnovijim tehnološkim otkrićima, inovativnim proizvodima, uslugom i svim ostalim segmentima poslovanja ali i svakodnevnim odlukama svakog pojedinca stalno pomiču granice.
Plogging je podržalo čak 350 sudionika koji su trčali sami, sa djecom, prijateljima i kućnim ljubimcima, a osim što su se dobro zabavili barem su jedno mjesto u gradu učinili mnogo ljepšim.