1. Company
  2. Toyota Vijesti I Događanja
  3. Toyota beyond zero
Odaberite

TOYOTA BEYOND ZERO

Dan planeta Zemlje prava je prilika da se podsjetimo da je Toyotino putovanje ka nultoj emisiji započelo prije više od 20 godina lansiranjem Priusa, prvog hibridnog električnog automobila na svijetu. Otada Toyota neprestano pomiče granice elektrifikacije hibridnom električnom tehnologijom, razvojem plug-in hibridnih vozila, električnih vozila s baterijama i gorivnim člancima. Toyota hibridna električna vozila odabralo je čak 17 milijuna vozača diljem svijeta koji su do danas zbog svojeg odabira hibridnih električnih Toyota u okoliš emitirali čak 140 milijuna tona CO2 manje nego što bi to bilo u slučaju odabira konvencionalnih pogona.

Putovanje BEYOND ZERO neprestano se razvija, a inovacije nas danas vode mnogo dalje od nultih emisija. Danas nulte emisije više nisu nedostižne. Do 2025. god Toyota će nuditi više od 70 elektrificiranih vozila, te barem 15 električnih vozila na baterije. Vjerujemo da vozači širom svijeta odabiru Toyota vozila zbog užitka koji im pružaju, istovremeno poštujući okoliš želeći ostavljati čim manji karbonski otisak, sve do trenutka kada će jedina emisija automobila biti čista voda i pročišćeni zrak.

BEYOND ZERO je Toyotina odluka da doprinese svijetu više od emisija plinova i povrh ograničenja koje donosi automobilska industrija. Toyota se razvija za svijet u kojem ne napušta ništa i nikoga već stremi pružati slobodu kretanja svakom pojedincu. Zahvaljujući Toyota naprednim tehnologijama i inovativnoj mobilnosti, Toyota pruža nezaboravno korisničko iskustvo svakom vlasniku, te dragocjenu bezbrižnost, jamstvo do 10 godina na sva vozila te 10 godina jamstva na hibridnu bateriju.

Toyota je pionir elektrifikacije

Nulta emisija nije dovoljna! Toyota ide dalje od nultih emisija potvrđujući ulogu predvodnika u elektrifikaciji koja je započela pred više od 20 godina predstavljanjem prvog serijskog hibridnog vozila Prius.

Inovativnost i razvoj nisu prestali uspjehom Priusa, naprotiv, nastavljeni su ubrzano te danas Toyota u ponudi ima čak četiri različita elektrificirana pogonska sklopa; hibridna električna vozila, plug in hibride, vozila s pogonom na vodik, baterijska električna vozila. Toyota želi ponuditi optimalnu tehnologiju, za stvarne potrebe korisnika, odn. u svakom trenutku omogućiti onakav oblik mobilnosti koji najbolje odgovara okruženju i potrebama. Inovativnost elektrificirane tehnologije doživjeti će vrhunac jer se razvija tehnologija vozila iza kojih neće ostajati emisije, nego će kao što je slučaj na modelu MIRAI jedina emisija biti čista voda.

Toyota je vodeća u mobilnosti

Toyota ide dalje od nultih emisija razvijajući se od proizvođača automobila u kompaniju za mobilnost, brinući o kretanju svakog pojedinca, bez obzira na njihove sposobnosti i ograničenja, odgovarajući na potrebe za mobilnosti društva koje se neprestano mijenjaju. Iz tog je razloga Toyota odabrala globalni Olimpijski i Paraolimpijski pokret kako bi s partnerima promicala slobodu kretanja te otvarala nove prilike svakom pojedincu, bez obzira na njihova ograničenja.

Toyota vjeruje kako je sigurnost pravo svakog pojedinca. Tako su već u osnovne pakete opreme svakog Toyota vozila ugrađeni brojni napredni sustavi aktivne i pasivne sigurnosti, koji imaju zadatak pobrinuti se za čvrstoći i sigurnost vozila, pružaju asistenciju vozaču čuvajući pritom ono najvažnije - ljudske živote.

Toyota je vodeća u zadovoljstvu vlasnika

Toyota ide BEYOND ZERO stvaranjem doista nezaboravnog korisničkog iskustva. Ovoga posjetite svjesni bilo da posjetite prodajni salonu, web stranicu, aplikacije za ugodnije vlasništvo ili uživate u posjedovanju Toyota automobila.

Na svim razinama korisničkog iskustva Toyota nastoji pružati uvijek vrhunsku uslugu i brine o vlasnicima i vozilima tijekom čitavog vijeka trajanja, nudeći kvalitetu, trajnost i pouzdanost u kombinaciji sa inovativnim uslugama održavanja. Jedina na tržištu, Toyota nudi RELAX program sa do 10 godina jamstva za nova i za rabljena vozila, te čak 10 godina jamstva na hibridnu bateriju. Bezbrižnosti koju vozačima nudi Toyota kroz svoje usluge, teško je nadmašiti.

Korporativna odgovornost Toyote

Toyota ide dalje od nultih emisija doprinoseći boljem društvu smanjivanjem negativnog utjecaja na okoliš iz našeg poslovanja i iz naših proizvoda. Zahvaljujući inovacijama u proizvodnji, inteligentnim tehnologijama i sigurnijim proizvodima omogućuje pojedincima i zajednicama put prema boljem svijetu. Brojni društveno odgovorni projekti koje Toyota provodi svakodnevno podsjećaju i zaposlenike i vlasnike Toyota automobila te društvo općenito da je angažman i doprinos svakog pojedinca važan i vrijedan.

Na taj način zajedno stvaramo društvo koje poštuje okoliš i podržava svakog pojedinca bez obzira na njegovu dob ili sposobnosti, istovremeno pružajući slobodu, bezbrižnost i užitak u kretanju.

Toyota je odavno započela svoje putovanje, pridružite nam se na putu BEYOND ZERO.