Besplatno isprobajte
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyota partnera
Moja Toyota
 Nova Corolla
144.900 kn
Vrijedi od 9.10.2019. do 31.1.2020.

Nova Corolla

Posebna pogodnost uz isporuku odmah

Opremljena Toyota Safety Sense sustavima i multimedijom

Iskoristite posebnu pogodnost za Corollu 1.2T HB sa zalihe, dostupnu za isporuku odmah. Bogati paketi opreme uz uštedu od 10.000 kn.

Toyota financiranje uz fiksnu kamatu 4,50 % za pravne i fizičke osobe.

*Napredni paket aktivne sigurnosti Toyota Safety Sense®:

• PCS (Pre Collision System) Sustav automatskog kočenja kod opasnosti od sudara s prepoznavanjem pješaka i biciklista
• ACC (Adaptive Cruise Control) Tempomat s prilagodbom brzine pomoću radara (radi iznad 40 km/h)
• LDA (Lane Departure Warning) Sustav upozorenja prilikom napuštanja prometne trake s aktivnom pomoći zakretanja upravljača
• AHB (Auto High Beam) Sustav automatskog prebacivanja dugih i kratkih svjetala
• RSA (Road Sign Assist) Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Nova Toyota Corolla ponosni je vlasnik titule Auto godine 2020.

Među finalistima izbora za Auto godine 2020. prema izboru redakcije TV automagazin, najboljim automobilom proglašena je Toyota Corolla.

Corollu su za Auto godine odabrali novinari i suradnici TV Automagazina na temelju iskustva u probnim vožnjama, vrednujući kvalitetu, dizajn i napredne tehnologije te inovativnost posebno demonstriranu kroz napredne sustave aktivne i pasivne sigurnosti. Saznajte više >

/

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta.
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Povezane ponude

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK