Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyotinog partnera
Moja Toyota
Nova Corolla Sedan
za 129.900 kn

1.6 (132KS) Terra

Vrijedi od 1.6.2019. do 31.8.2019.

Nova Corolla Sedan

Serijski opremljena Toyota Safety Sense® sustavimaNapredni paket aktivne sigurnosti Toyota Safety Sense®:

• PCS (Pre Collision System) Sustav automatskog kočenja kod opasnosti od sudara s prepoznavanjem pješaka i biciklista
• ACC (Adaptive Cruise Control) Tempomat s prilagodbom brzine pomoću radara (radi iznad 40 km/h)
• LDA (Lane Departure Warning) Sustav upozorenja prilikom napuštanja prometne trake s aktivnom pomoći zakretanja upravljača
• LTA (Lane Trace Assist) ) Sustav detekcije i praćenja prometnog traka (samo u kombinaciji sa Direct Shift CVT mjenjačem)
• AHB (Auto High Beam) Sustav automatskog prebacivanja dugih i kratkih svjetala
• RSA (Road Sign Assist) Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Toyota financiranje putem operativnog leasinga na 60 mj., fix EUR, učešće 25% uz ostatak vrijednosti 25%, trošak obrade 1% na iznos financiranja.
Eko poticaj osigurava Toyota tijekom trajanja akcije na hibridne modele i obračunava se kao popust na cijenu iz cjenika.


Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.

Povezane ponude

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK