Besplatno isprobajte
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyota partnera
Moja Toyota
Toyota Corolla Touring Sports Hybrid
182.800 kn

10 godina jamstva na hibridnu bateriju

1,8 Hybrid (122 KS) Luna

Vrijedi od 31.5.2020. do 31.7.2020.

Toyota Corolla Touring Sports Hybrid

EKO POTICAJ 15.000 kn

Udobno se smjesti tvoja nova Toyota Corolla Touring Sports stiže!

Udobno se smjestite u vašu fotelju i odaberite Corollu Tourings Sports Hybrid iz pobjedničke ponude, dostupan za isporuku odmah.

REDOVNA CIJENA: 197.800 kn
AKCIJSKA CIJENA: 182.800 kn

Toyota Safety Sense®, sustavi pomoći vozaču
Toyota Touch® 2, zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale
Automatski klima uređaj, dvozonski
MyT modul za korištenje usluga MyT
Gume dimenzija 205/55 R16, aluminijski naplatci
Kamera za vožnju unatrag

Odmah dostupna vozila

/

Odaberite željeni način kontakta

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku.
Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h
i subotom od 09 -13h.
Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za EUR iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 1,00% od cijene vozila u koju je uključen PDV i PPMV ukoliko su primjenjivi (dalje: cijena vozila) te EKS iznosi 4,42%. Period financiranja je 24 mjeseca, učešće iznosi 33,00% od cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od cijene vozila.

Leasing rata je godišnja te se prilikom financiranja u EUR plaća do datuma dospijeća u kunskoj protuvrijednosti prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. za EUR na dan izdavanja računa.

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju:
U slučaju kada cijena vozila (u koju je uključen PDV i PPMV ukoliko su primjenjivi (dalje: cijena vozila)) iznosi 28.327,48 EUR, učešće je u iznosu od 12.095,60 EUR, a iznos financiranja je 24.557,73 EUR.

Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 24 mjeseca godišnja fiksna kamatna stopa vezana za EUR iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 366,53 EUR, leasing rata iznosi 12.737,73 EUR, otkupna vrijednost iznosi 366,53 EUR, a EKS iznosi 4,42%. Leasing rata je godišnja, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća u kunskoj protuvrijednosti prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. za EUR na dan izdavanja računa. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 38.304,13 EUR.“

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.


Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta.
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.