Besplatno isprobajte
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyota partnera
Moja Toyota
RAV4 HYBRID
274.900 kn

10 godina jamstva na hibridnu bateriju

RAV4 2.5 Hybrid (218 KS) Comfort

Vrijedi od 7.7.2020. do 20.8.2020.

RAV4 HYBRID

Gratis paket dodatne opreme

Udobno se smjesti tvoja nova Toyota RAV4 stiže!

Udobno se smjestite u vašu fotelju i odaberite RAV4 Hybrid iz pobjedničke ponude, dostupan za isporuku odmah.

CIJENA: 274.900 kn/95.533 godišnje

Automatski e-CVT mjenjač
Automatski klima uređaj s dvozonskim djelovanjem
Toyota Touch® 2 multimedijski sustav
17" aluminijski naplatci
MyT modul za korištenje pametnih usluga "MyT"
/
Uz unutrašnjost koja je podjednako udobna koliko je i prostrana i napredne Toyota Safety Sense sigurnosne sustave koji su dio osnovne opreme, sada svakom kupcu RAV4 omogućujemo odabir jednog od atraktivnih paketa dodatne opreme bez doplate:

Style paket:

• Bočna stepenica
• Ukras praga
• Zaštitna ploča stražnjeg branika
• Zaštita prtljažnika, gumena
• Obloga ključa
• Gumeni tepisi

/

Navi paket:

• Navigacija
• Set za ugradnju navigacije
• Ukras praga
• Zaštita prtljažnika, gumena
• Obloga ključa

/

Active paket:

• Bočna stepenica
• Ukras praga
• Krovni nosači
• Nosač za skije

/

Odaberite željeni način kontakta

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku.
Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h
i subotom od 09 -13h.
Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Toyota partnera. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.

Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za EUR iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 1,00% od cijene vozila u koju je uključen PDV i PPMV ukoliko su primjenjivi (dalje: cijena vozila) te EKS iznosi 4,42%. Period financiranja je 24 mjeseca, učešće iznosi 33,00% od cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od cijene vozila.

Leasing rata je godišnja te se prilikom financiranja u EUR plaća do datuma dospijeća u kunskoj protuvrijednosti prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. za EUR na dan izdavanja računa.

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju:
U slučaju kada cijena vozila (u koju je uključen PDV i PPMV ukoliko su primjenjivi (dalje: cijena vozila)) iznosi 28.327,48 EUR, učešće je u iznosu od 12.095,60 EUR, a iznos financiranja je 24.557,73 EUR.

Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 24 mjeseca godišnja fiksna kamatna stopa vezana za EUR iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 366,53 EUR, leasing rata iznosi 12.737,73 EUR, otkupna vrijednost iznosi 366,53 EUR, a EKS iznosi 4,42%. Leasing rata je godišnja, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća u kunskoj protuvrijednosti prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. za EUR na dan izdavanja računa. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 38.304,13 EUR.“

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.


Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta.
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Povezane ponude

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.