Besplatno isprobajte
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyota partnera
Moja Toyota
YARIS
od 91.900 kn

YARIS 1.0 i 1.5 SOL-TREND i 1.5 TREND PLUS

Vrijedi od 9.12.2019. do 29.2.2020.

YARIS

U POBJEDNIČKOJ PONUDI

Popust do 7.630 kn + zimske gume gratis

Vrijedi za svaki novougovoreni Yaris SOL-TREND i TREND PLUS u razdoblju od 9.12.2019. do 29.02.2020.
*TSS – Toyota Safety Sense sustav aktivne sigurnosti:

• Sustav automatskog kočenja kod opasnosti od sudara – PCS
• Sustav upozorenja prilikom napuštanja prometne trake – LDA
• Sustav automatskog prebacivanja dugih i kratkih svjetala, senzor dolaska vozila u suprotnom smjeru, senzor za kišu – AHB
• Sustav prepoznavanja prometnih znakova – RSA
Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog i operativnog leasinga u suradnji s UniCredit Leasing Croatia d.o.o, uz kamatnu stopu od 3,45% (EUR, fix) i 4,00% (HRK, fix).
Besplatno isprobajte Yaris

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta.
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Povezane ponude

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK