1. Discover Toyota
  2. About us
  3. Toyotina vizija i filozofija
Odaberite

Toyotina vizija i filozofija

Naše temeljne vrijednosti
Naše je poslovanje obilježeno ponosnom poviješću i uzbudljivom budućnošću. Obje su izgrađene na temeljnim vrijednostima poštovanja prema ljudima i stalnom unapređivanju. Te kvalitete koristimo za realizaciju vizije stvaranja sigurne i odgovorne buduće mobilnosti za sve, koja svima daje sreću.

Naša misija: Sreća za sve

Naš je predsjednik Akio Toyoda službeno izjavio da bi nam poslovanje trebalo izaći iz okvira proizvodnje vozila te ući u zonu proizvodnje „Sreće za sve“. U automobilskoj industriji tehnologije poput elektrifikacije te povezane i automatizirane vožnje ostvaruju značajan napredak. Toyota je posvećena proizvodnji sve boljih i boljih automobila. Jednako je važno da razvijamo rješenja za mobilnost koja će svima pomoći u uživanju života. Na taj način dajemo doprinos stvaranju boljeg društva u narednih 100 godina i dulje.

Naša vizija: Stvaranje mobilnosti za sve

U raznolikom i neizvjesnom svijetu Toyota nastoji povećavati kvalitetu i dostupnost mobilnosti. Želimo stvarati nove mogućnosti za cijelo čovječanstvo te podupirati održiv odnos s našim planetom. 
  • Naš put naprijed

    Od osnivanja Toyote djelujemo u skladu s našom Filozofijom i Rukovodećim načelima s ciljem isporučivanja pouzdanih proizvoda i podupiranja održivog razvoja društva. Toyotin način predstavlja jednostavan okvir za primjenu Toyotinih Rukovodećih načela i izgradnju kompanije kakvu želimo. Putem TPS-a, Toyotinog čuvenog sustava proizvodnje, radimo prema izvornoj proizvodnoj filozofiji s ciljem eliminiranja otpada i ostvarivanja maksimalne učinkovitosti.