1. Discover Toyota
 2. Naši brendovi i usluge
 3. Toyota Gazoo Racing
 4. WRC
 5. gr models
Odaberite

Serija Toyota GR

Čistokrvni sportski automobili izrađeni s DNA kodom iz motosporta
Za vozače koji uživaju u vožnji. Serija Toyota GR asortiman je čistokrvnih automobila izrađenih primjenom znanja i tehnologija koje su već dobro izbrušene u natjecateljskoj kategoriji s timom TOYOTA GAZOO Racing. Svaku vožnju pretvara u dobru zabavu.

Istinska povezanost, kako u trkama tako i na cesti

Već više od šest desetljeća Toyota pomiče granice svojih automobila i ljudi uključenih u kategoriju motosporta i nastoji izrađivati sve bolje automobile.

Serija GR utjelovljenje je ove filozofije. Automobili su to za koje smo upotrijebili smo znanja i tehnologije koje smo ranije dobro izbrusili u natjecateljskoj kategoriji, a sve kako bismo osigurali visoke razine uzbuđenja i vrhunsku zabavu vozačima pri svakodnevnim vožnjama.

Osjećaj je isti kao u pravom sportskom automobilu

Modeli GR čistokrvni su sportski automobili, kao stvoreni za stvaranje osjećaja uzbuđenja „Waku-Doki” (japanski pojam za nalet adrenalina). Ovaj nalet adrenalina i posebnu vrstu uzbuđenja osjetit će te odmah kad sjednete za upravljač jednog od ovih modela, a neće vas napustiti sve do trenutka dok se ne pretvori u osjećaj potpunog jedinstva i sklada s automobilom.

Preciznost. Savršena ravnoteža. Zabavna vožnja. Ovo nisu automobili kojima ćete se prevesti od točke A do točke B, već automobili u kojima ćete se osjećati živima. Radi se o sportskim automobilima koje jednostavno nećete željeti prestati voziti.

 

Saznajte više o našem asortimanu GR

Serija GR razvijena je na temelju znanja i vještina stečenih tijekom aktivnosti u motosportu.

 • GR86. Pravi GR osjećaj.

  Model GR86 ima samo jedan cilj: osigurati čisto uživanje u vožnji. Kao jedan od pripadnika velikog niza Toyotinih sportskih automobila s motorom sprijeda i pogonom na stražnje kotače, GR86 donosi aerodinamičnost inspiriranu motosportom, ima savršenu raspodjelu težine i pri izradi su rabljene razne mjere kako bi se smanjila njegova ukupna težina, a osigurao smiješak na licima vozača pri svakom skretanju.

 • GR Yaris. Uzbuđenje koje ne prestaje.

  GR Yaris nije običan sportski automobil. Razvijen u suradnji sa stručnjacima iz svjetskog reli tima TOYOTA GAZOO Racing, a na cestu donosi ono najbolje od vodećih tehnologija i znanja stečenih u motosportu. Snažan je, spretan i siguran zahvaljujući naprednom sustavu GR-FOUR 4WD, a osjećaj uzbuđenja koji pruža je jedinstven.

 • GR Supra. Za dobra stara vremena.

  Nakon 17 godina izbivanja, kao predvodnik linije GR vraća se ikonska Supra. Njene performanse usavršio je svjetski reli tim TOYOTA GAZOO Racing, a radi se o iskonskom sportskom automobilu: savršen omjer 50/50, pogon na stražnje kotače i snažan motor koji zajamčeno donosi uzbuđenje i snagu na cestu i na trkaću stazu.