1. New Cars
Odaberite
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

Odaberite razinu opreme

3 Opcije

 • Toyota C-HR - C-ENTER - MPV 5 vrata (LWB)

  Toyota C-HR C-ENTER

  Hybrid
  MPV 5 vrata (LWB)

  Odaberite svoj motor


  Od

  31.827 €

  239.800,53 kn

  Bestupanjski mjenjač (CVT) | 4X2
  • Potrošnja
   4.9 l/100 km
  • CO2
   110 g/km
 • Toyota C-HR - C-HIC - MPV 5 vrata (LWB)

  Toyota C-HR C-HIC

  Hybrid
  MPV 5 vrata (LWB)

  Odaberite svoj motor


  Od

  35.625 €

  268.416,56 kn

  Bestupanjski mjenjač (CVT) | 4X2
  • Potrošnja
   4.9 l/100 km
  • CO2
   111 g/km

  Od

  37.497 €

  282.521,15 kn

  Bestupanjski mjenjač (CVT) | 4X2
  • Potrošnja
   5.3 l/100 km
  • CO2
   120 g/km
 • Toyota C-HR - C-LUB - MPV 5 vrata (LWB)

  Toyota C-HR C-LUB

  Hybrid
  MPV 5 vrata (LWB)

  Odaberite svoj motor


  Od

  36.592 €

  275.702,42 kn

  Bestupanjski mjenjač (CVT) | 4X2
  • Potrošnja
   4.9 l/100 km
  • CO2
   111 g/km

  Od

  38.450 €

  289.701,53 kn

  Bestupanjski mjenjač (CVT) | 4X2
  • Potrošnja
   5.3 l/100 km
  • CO2
   119 g/km

Što sad želite učiniti?

Zaboravite na sve što je obično

Mi u tvrtki Toyota vjerujemo da je automobil odraz vašeg stava i osobnog stila: istaknite eleganciju koja pršti unutarnjim samopouzdanjem i sve je samo ne klasična. Uz inovativnu hibridnu tehnologiju i zahvaljujući upečatljivom izgledu, ikonski model Toyota C-HR savršen je partner na cesti.

Usudite se biti drugačiji

Istaknite se u moru običnih stvari Moderni coupé kutnog dizajna i kompaktnih kontura, Toyota C-HR kategorički odbacuje sva pravila običnog. Širok je i iznimno snažan te kao takav savršeno opisom odgovara najboljem SUV modelu u ponudi.

Jednostavne hibridne performanse

Toyota C-HR je sve što vam je potrebno za avanturu zvanu život. Iznimno je učinkovit i jamči trenutačno ubrzanje, pa su pretjecanja iznimno jednostavna, a vožnja je dovoljno dinamična da je prikladna za sve vrste cesta. Bezbrižno krenite u osvajanje svijeta uz model Toyota C-HR

Detalji su u središtu pozornosti

Udobna sjedala savršeno drže tijelo, a detalji s dijamantnim uzorkom doprinose osjećaju luksuznog izgleda. Umetci u crnoj boji visokog sjaja savršen su kontrast površinama mekim na dodir i daju mu jedan moderni štih. U suton dana ambijentalna rasvjeta donosi plavkasti sjaj u putnički prostor.

Bezbrižno uživajte u svakodnevnoj vožnji

Zahvaljujući tehnologiji vaša putovanja su još jednostavnija. Povežite svoj pametni telefon i uživajte u mogućnostima bežičnog povezivanja uz značajke Apple Carplay i Android Auto, koje su integrirane u ploču s instrumentima. Upotrijebite 8" dodirni zaslon za pristup svim svojim popisima za reprodukciju, sustavima za navigaciju i još puno toga. I sve to bez puno muke.
 • Život se odvija dok ste povezani Predstavljamo vam Toyota Smart Connect. Napredni paket premium mogućnosti za povezivanje omogućuje vam da uživate u jednostavnoj navigaciju u oblaku, glasovnom upravljanju Voice Agent, kao i informacijama o prometu u stvarnom vremenu i informacijama o eventualnim radovima na cesti. Stignite na željeno odredište na vrijeme i prepustite inteligentnom multimedijalnom sustavu da za vas odradi težak posao.
 • Napredni i inutivini multimedijalni sustav Novi 8" multimedijalni dodirni zaslon omogućuje vam da jednim dodirom pristupite svim važnim podacima o vožnji. A aplikacija MyT pobrinut će se za sve ostalo – od lociranja vašeg automobila do poboljšanja iskustva hibridne vožnje.
 • Prava glazba za svaku avanturu Sve nas pokreće različita glazba, a Toyota C-HR zato ima besprijekorni sustav ozvučenja JBL koji vam omogućuje slušanje glazbe u kvaliteti kao uživo, neovisno gdje se nalazite. Život je pjesma, pa se pobrinite da bude glasna.

Toyota T-Mate – uvijek uz vas kako biste sigurnije putovali

Za pružanje svih vodećih u klasi sigurnosnih funkcija, Toyota C-HR ima ugrađeni sustav T-Mate koji vam pomaže pri vožnji. T-Mate sadrži brojne funkcije koje su posebno osmišljene kako bi vam pružile pomoć i doprinijele vašoj sigurnosti tijekom vožnje, prilikom parkiranja, po autocesti i u gradu. T-Mate vam pruža dodatnu sigurnost. Na popisu u nastavku navedene su istaknute značajke, a sve što T-Mate nudi za model Toyota C-HR možete saznati putem alata za konfiguraciju automobila.
 • Sustav za nadzor mrtvog kuta (BSM)

  Naš sustav za nadzor mrtvog kuta upozorava vozača na sva vozila koja vozač možda ne vidi u bočnim retrovizorima. Ova je značajka posebno korisna prilikom pretjecanja.

 • Sustav upozorenja za otkrivanje vozila pod pravim kutom pri vožnji unatrag s automatskim kočenjem (RCTAB)

  Kad unatrag izlazite s parkirnog mjesta sustav detektira sva vozila koja vam se približavaju s lijeve ili desne strane, upozorava vas na njih i aktivira kočnice kako bi se izbjegao sudar.

 • Inteligentni radarski sustav za otkrivanje prepreka (ICS)

  Inteligentni po nazivu i inteligentan po načelu svog djelovanja. Radi se o sustavu koji upozorava vozača ako postoje prepreke ispred ili iza automobila te automatski koči kako bi se izbjegao sudar.

 • Sustav za zaštitu prije sudara (PCS)

  Naš sustav za zaštitu prije sudara može detektirati druga vozila, pješake i bicikliste te vam pomoći da izbjegnete sudar s njima. Funkcionira tako da upozorava vozača emitiranjem zvučnih i vizualnih upozorenja, a aktivira i kočnice prema potrebi. Naime, ako vozač ne uspije zakočiti na vrijeme, sustav automatski aktivira kočnice kako bi se spriječio sudar ili umanjile njegove posljedice.

 • Potpuno prilagodljivi regulator brzine (ACC).

  Ovaj sustav drži vaš automobil na minimalnoj, unaprijed zadanoj udaljenosti (automatski drži propisani razmak) od vozila ispred. Ako se taj razmak od vozila ispred smanji, sustav smanjuje brzinu kretanja automobila i prema potrebi koči i uključuje stop svjetla. Potpuno prilagodljivi ACC može u potpunosti zaustaviti vozilo ako se zaustavi vozilo koje je ispred njega. Laganim pritiskanjem papučice gasa ili prekidača ACC sustav će se ponovno aktivirati. Ako je vaš automobil opremljen sustavom za prepoznavanje prometnih znakova, prepoznaje i znakove ograničenja brzine na cesti po kojoj vozite i u skladu s njima preporučuje potrebne prilagodbe brzine vožnje.

 • Sustav za zadržavanje u prometnom traku (LTA)

  Naš je sustav za zadržavanje u prometnom traku posebno dizajniran za sigurniju vožnju po autocesti. Omogućuje vam da ostanete na sredini svog prometnog traka ako počnete iz njega skretati, dok servo upravljač lagano ispravlja putanju kretanja automobila.

 • Automatsko uključivanje dugih svjetala (AHB)

  Sustav automatskog uključivanja svjetala prati uvjete na cesti i detektira vozila koja vam dolaze u susret po svjetlima. Ako detektira prednja svjetla nekog vozila, automatski isključuje duga i uključuje kratka svjetla. Nakon što vozilo prođe pored vas, sustav automatski ponovno uključuje duga svjetla. Koji je rezultat toga? Vožnja noću je sigurnija za vas i za ostale sudionike u prometu.

POGLED IZBLIZA

Pogledajte neke dizajnerske detalje zbog kojih je Toyota C-HR tako upečatljiva.

Toyota Relax - osjećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovitim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više