1. New Cars
  2. Trade in
Odaberite

Zatražite brzu procjenu vrijednosti vašeg vozila.

Dok je vaše vozilo na procjeni, možete besplatno isprobati novu Toyotu prema vašem izboru.

Slika je simbolična.

Lokacija test vožnje je adresa odabranog ovlaštenog Toyota partnera! Odabrani partner će Vas kontaktirati oko dogovora i potvrde traženog termina i vozila.

Toyota Croatia d. o. o. Velikopoljska 1, 10 010 Novi Zagreb, Hrvatska, Toyota Adria d .o. o., Brnčičeva 51, 1231 Ljubljana, Slovenija i Toyota Motor Europe NV/SA („TME”), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brussels, Belgija, i serviseri (popis je dostupan na https://www.toyota.hr/contact/dealers/list) će u službi „Voditelja obrade podataka” prikupljati vaše Osobne podatke (kao što je navedeno u nastavku) u svrhe koje su opisane u nastavku.

Kada nam se obratite sa zahtjevom za probnu vožnju, ponudu, obrazac, sastanak ili bilo kakvim drugim zahtjevom za informaciju o proizvodima, uslugama ili aplikacijama tvrtke Toyota/Lexus putem naše web-stranice Toyota/Lexus ili aplikacije Toyota/Lexus, primjenjuju se sljedeća pravila:

Osobni podaci koje nam šaljete: imei prezime, adresa e-pošte te broj telefona;

Osobni podaci koje prikupljamo o vama:

internetska stranica Toyota/Lexus koristi datoteke »log« poslužitelja u koje se zapisuju vaše interakcije s internetskom stranicom Toyota/Lexus s obzirom na internetske stranice koje posjetite s referencom na tadašnju IP adresu vašeg računala.

Automatski procesi koje koristimo za prikupljanje informacijama uključuju kolačiće, datoteke »log« i signal Wi-Fi dostupnih točaka. Te ćemo Osobne podatke upotrijebiti samo za ispunjavanje i izvršavanje vaših zahtjeva. Vaše Osobne podatke nećemo dijeliti ni sa jednom drugom tvrtkom, osim vaših određenih zahtjeva koji se mogu ispuniti upotrebom odabranih Ovlaštenih trgovaca/servisera https://www.toyota.hr/contact/dealers/list.

U bilo kojem trenutku možete opozvati svoju privolu za obradu podataka slanjem e-maila na adresu dpcp@toyota.hr ili koristeći sljedeću poveznicu.

Prethodno navedena pravila trebate pročitati zajedno s Općom politikom privatnosti i zaštite osobnih podataka tvrtke Toyota u kojoj su opisani općeniti načini obrade vaših Osobnih podataka. Opća politika privatnosti i zaštite podataka nalazi se na poveznici.