1. New Cars
 2. Coming soon
 3. New Toyota C-HR
Odaberite
PREDSTAVLJAMO VAM IKONU
Pomakni se Preskoči
PREDSTAVLJAMO VAM IKONU

Potpuno nova Toyota C-HR

Odvažno je upravo postalo još odvažnije

Odaberite istaknuti se i učinite to s profinjenim novim modelom Toyota C-HR. Kreiran bez pravila i inspiriran već dobro poznatim izvornikom, ovaj model nije kao ostali automobili. S nekonvencionalnim dizajnom, nova Toyota C-HR usuđuje se biti drugačija.

Konceptni automobil za cestovnu vožnju
Personalizirano korisničko iskustvo
Plug-in hibridni i hibridni pogon
Pionir u promicanju zaštite okoliša

Brza I jednostavna rezervacija

Online rezervacija osigurava da među prvima testirate novi model uz prioritetnu isporuku ukoliko se odlučite na kupnju vozila. Online rezervacija je besplatna, uz mogućnost otkazivanja u bilo kojem trenutku do narudžbe vozila.

 • 1. Odaberite razinu opreme

  Odaberite razinu opreme modela Toyota C-HR koja najbolje zadovoljava sve vaše potrebe.
 • 2. Podaci za kontakt

  Unesite osobne podatke.
 • 3. Odabir partnera

  Odaberite Toyota ovlaštenog partnera.
 • 4. Potvrda rezervacije

  Potvrdite svoju besplatnu rezervaciju.

  Odabrani Toyota partner kontaktirati će vas u najkraćem roku, radi dogovora oko narudžbe vaše nove Toyote C-HR i željenog termina testiranja.

Rezervaciju možete otkazati bilo kojem trenutku do narudžbe vozila, putem maila: onlinerezervacije@toyota.hr.
Elegancija koja prkosi svim konvencijama
Dizajn vanjštine koji izlazi iz svih konvencionalnih okvira
Novi model Toyota C-HR krši sva pravila. Jednostavno ga se ne može ignorirati, a savršen je spoj elegancije coupe modela i robusnog izgleda. Slobodouman i inovativan, s preciznim linijama i dinamičnim profilom, oličenje je cestovnog modela konceptnog automobila.

TRI-FOLD EXECUTION KAROSERIJA

Precizno rezane linije definiraju istaknute, geometrijske oblike karoserije i kreiraju dizajn koji oživljava svakim pokretom.

DVOBOJNA KAROSERIJA + EXECUTION

Nova dvobojna + karoserija proširena je pa sad osim kontrastnog, crnog krova novi model sada ima i crni stražnji kraj automobila, a sve savršeno prati linije karoserije i dodatno ističe dimenziju vozila.

Ručke vrata na uvlačenje

Ručke vrata na uvlačenje, po prvi pute na nekom modelu Toyota, ključan su element za čist i elegantan izgled vozila Toyota C-HR.

20-INČNI KOTAČI

Odvažni dizajn iziskuje istaknute detalje. Strojno rezani 20-inčni kotači plijene pažnju

Tehnološki najnapredniji panoramski krov

Dizajniran od termički otpornog stakla, panoramski krov propušta svjetlost u automobil i pruža mogućnost uživanja pod njome bez neželjene vrućine.


Saznajte više o novom modelu

TOYOTA C-HRPrikazane razine opreme nisu karakteristični primjerci za asortiman. Specifikacije se mogu razlikovati ovisno o tržištu.

Inteligentna tehnologija
JEDNOSTAVNOST ZA KORISNIKA
Bogato opremljena raznim značajkama, a opet vrlo intuitivna, nova Toyota C-HR omogućuje jednostavnost i pruža personalizirano iskustvo za korisnika tako što predviđa vaše potrebe. Pretvorite vožnju u jednostavno iskustvo uz bežični Android Auto i Apple CarPlay sustav, ambijentalnu rasvjetu i uranjajući zvuk sustava ozvučenja.

12,3" Zaslon za prikaz multimedijskih sadržaja

Kompatibilan sa sustavima Apple CarPlay i Android Auto, 12,3“ dodirni zaslon sustava Toyota Smart Connect donosi vam svijet na dohvat prstiju. Na 2,0-litrenom Plug-In hibridnom modelu informacije o načinu rada samo na struju (EV) i lokacijama punjenja u sustavu za navigaciju omogućuju jednostavnu vožnju na struju.

DIGITALNI KOMBINIRANI ZASLON

Tehnologija u potpunosti usmjerena na ljudske potrebe savršeno uklopljena u prostor. Digitalni kombinirani zaslon može se podešavati i mogu se odabrati četiri različita načina prikaza: Casual, Smart, Sporty i Thought.

INTELIGENTNA AMBIJENTALNA RASVJETA

Kako biste još više istaknuli svoju osobnost, na raspolaganju vam je podesiva ambijentalna rasvjeta koja nudi mogućnosti podešavanja s paletom od 64 različite boje. Gledajte kako se mijenja i odražava svjetlost izvana prema dobu dana. Uz sustav za siguran izlazak iz vozila (Safe Exist Assist) rasvjeta isto tako može svijetliti crveno kako bi vas upozorila na potencijalni sudar.

UranjajućI zvuk sustava ozvučenja

Besprijekorni JBL zvučnici pružaju vrhunske performanse u pokretu. Metalne rešetke na visokotonskim zvučnicima pomažu pri stvaranju čistih visokih tonova, dok snažni subwoofer pruža savršeno definirane zvukove basa.

TOPLA DOBRODOŠLICA

Nova Toyota C-HR toplo vas dočekuje prilikom svake vožnje i uključuje vanjska svjetla. A u kokpitu se podešene personalizirane postavke za položaj sjedala i zaslon primjenjuju automatski.

Pogonski sklopovi – Plug-In hibridni i hibridni pogon
Prošireni asortiman I elektrificirani pogonski sklopovi

Nova Toyota C-HR nudi širok raspon naprednih pogonskih sklopova pa lako možete pronaći onaj koji odgovara vašem stilu života. Odaberite glatku i reaktivnu hibridnu snagu ili novu Plug-in hibridni model s dvostrukim DNK kodom, koji kombinira hibridne performanse s iskonskim sposobnostima električnog vozila.

PLUG-IN HIBRIDNO VOZILO

Plug-in hibrid s 2,0-litrenim motorom, najbolji sustav u klasi, ima dvostruki DNK: s lakoćom omogućuje vožnju u načinu rada samo na struju za svakodnevne potrebe i iznimno učinkovite hibridne električne performanse za dulja putovanja. 

HIBRID

S najvišom razinom elektrifikacije, peta generacija hibridnog pogonskog sklopa – 1,8-litreni i 2,0-litreni hibridni model – pruža poboljšane performanse i užitak pri vožnji uz nisku potrošnju goriva.

Plug-in hibrid s 2,0-litrenim motorom, najbolji sustav u klasi, ima dvostruki DNK: s lakoćom omogućuje vožnju u načinu rada samo na struju za svakodnevne potrebe i iznimno učinkovite hibridne električne performanse za dulja putovanja. 

Pogonski sklop
2,0-litreni PHEV
Doseg u načinu rada samo na struju (EV) 
Doseg u načinu rada samo na struju (EV) iznosi 66 km*
Performanse
Dinamične s 220 ks
Niske razine emisija
19g/km CO2

S najvišom razinom elektrifikacije, peta generacija hibridnog pogonskog sklopa – 1,8-litreni i 2,0-litreni hibridni model – pruža poboljšane performanse i užitak pri vožnji uz nisku potrošnju goriva.

Pogonski sklop
2.0-litreni HEV AWD-i
2,0-litreni HEV AWD-i
Dinamične s 200 ks
Niske razine emisija 
112g/km CO2
Električno napajanje: odgovor na sva vaša pitanja

Hibridna i Plug-In hibridna vozila sadrže sličnu tehnologiju, uz jednu ključnu razliku. Kod oba modela vozilo se jednostavno prebacuje između dva izvora napajanja, učinkovitog benzinskog motora i hibridne pogonske baterije, samo Plug-In hibridni modeli imaju veću i punjivu pogonsku bateriju i pružaju sveukupno bolje performanse te doista omogućuju vožnju samo na struju (EV).

Toyota C-HR Plug-in Hybrid može voziti samo na struju na udaljenost od otprilike 66 km* – u potpunosti bez štetnih emisija. Ako se razina napunjenosti baterije smanji za duljeg putovanja, vozilo se prebacuje natrag na hibridni način rada, u kojem kombinira benzinski motor i regeneriranu energiju iz baterije da bi vas sigurno dovelo na odredište – bez puno muke i potpuno bezbrižno. * Sve su navedene brojke samo privremene vrijednosti i čeka se konačna homologacija WLTP.

Plug-In hibridni model možete puniti kod kuće putem obične kućne utičnice (10 A) i napuniti ga za otprilike 6,5 sati, pa je tako punjenje preko noći najpraktičnije i, u većini slučajeva, najekonomičnije. Za postizanje optimalne brzine i maksimalnu sigurnost, tu su posebni kabeli i punjač Wallbox s kojima se baterija može napuniti do kraja za 2,5 sata.

Plug-In hibridna vozila ekonomična su u tom pogledu. S do kraja napunjenom baterijom, Plug-In hibridni model može prijeći do 100 km sa samo jednom litrom goriva. Zahvaljujući niskim emisijama CO2 kod Plug-In hibridnih modela, često se ostvaruju pogodnosti u pogledu poreznih olakšica ili poreznog odbitka za poslovna vozila te se ne naplaćuje naknada za vožnju centrom grada. Budući da se dijelovi poput kočionih pločica i diskova manje troše, ovi automobili često su jeftiniji i za održavanje.

Baterije Toyotinih Plug-In hibridnih vozila posebno su dizajnirane da traju onoliko koliko iznosi vijek trajanja automobila. Kako biste bili još bezbrižniji, na sve baterije daje jamstvo na 5 godina ili 100.000 km* što, uz redovnu godišnju kontrolu hibridnog vozila (Hybrid Health Check), može produljiti jamstvo na bateriju na 10 godina. Kad baterija vozila dođe do kraja svog životnog vijeka, Toyota ima program povrata kako bi se baterija sigurno i odgovorno reciklirala. *Ovisno o tome koji od uvjeta nastupi prvi
Pionir u promicanju zaštite okoliša
Održivost je na prvom mjestu
Na novom modelu Toyota C-HR sve je usmjereno na održivost, uz povećanu upotrebu recikliranih materijala i materijala koji nisu životinjskog podrijetla te s manjim ugljičnim emisijama zahvaljujući novim procesima proizvodnje i manjoj težini.

Materijali koji nisu životinjskog podrijetla

Nova Toyota C-HR uvodi upotrebu novih materijala koji nisu životinjskog podrijetla kao zamjenu za kožu za presvlačenje obruča upravljača i dijelova sjedala.

RECIKLIRANA PLASTIKA

U odnosu na svog prethodnika, novi model sadrži dvostruko veću količinu reciklirane plastike koja je upotrijebljena u više od 100 različitih dijelova automobila. Između ostalog, to uključuje novu tkaninu za presvlake sjedala koja je izrađena od recikliranih PET boca*. *Dostupno za neke razine opreme

Posebno projektiran za manju težinu

Težina modela smanjena je zahvaljujući inovativnom dizajnu te upotrebi čelika velike čvrstoće. Novi panoramski krov također je lakši nego prije. Ima napredne premaze koji zadržavaju toplinu zimi i sprečavaju pregrijavanje ljeti.

Rezervirajte svoj novi model Toyota C-HR
Upečatljiva i napredna, nova Toyota C-HR hrabra je, posve redizajnirana inačica originalnog modela. Premium razine, elektrificiran i elegantan sam po sebi, ovo je automobil koji ste čekali.