1. New Cars
Odaberite

Odaberite razinu opreme

3 Opcije

 • Highlander - Elegant - MPV 5 Doors (LWB)

  Highlander Elegant

  Hybrid
  MPV 5 Doors (LWB)

  Odaberite svoj motor


  Od

  72.320 €

  /Više informacija

  Detalji o financiranju

  CVT | 4X4
  • Potrošnja
   6.5 l/100 km
  • CO2
   148 g/km
 • Highlander - Executive - MPV 5 Doors (LWB)

  Highlander Executive

  Hybrid
  MPV 5 Doors (LWB)

  Odaberite svoj motor


  Od

  79.933 €

  /Više informacija

  Detalji o financiranju

  CVT | 4X4
  • Potrošnja
   6.9 l/100 km
  • CO2
   157 g/km
 • Highlander - Premium - MPV 5 Doors (LWB)

  Highlander Premium

  Hybrid
  MPV 5 Doors (LWB)

  Odaberite svoj motor


  Od

  85.242 €

  /Više informacija

  Detalji o financiranju

  CVT | 4X4
  • Potrošnja
   7 l/100 km
  • CO2
   159 g/km

Što sad želite učiniti?

Birajte veliko. Birajte hibridno.

Toyota Highlander hibridni je model i velik je, dakle ispunjava oba uvjeta. S dovoljno snage za vožnju većom brzinom po autocesti i manje emisije CO2 pri gradskoj vožnji, Toyota Highlander Hybrid automobil je koji ne pristaje na kompromise.

Za svaku vožnju. Za svakog vozača.

Zahvaljujući prilagodljivosti 2,5-litarskog motora Hybrid Dynamic Force, Highlander Hybrid je predvodnik u svojoj klasi i pruža vam mogućnost prilagođavanja i maksimalnog iskorištavanja njegove učinkovitosti. Koji god način rada odaberete, NORMAL, ECO, SPORT ili EV, raspolagat ćete ubrzanjem, snagom i odzivom, uz tihu i udobnu vožnju.

Vozite na hibridni pogon. Vozite na svoj način.

Novi, 2,5-litarski motor Hybrid Dynamic Force je dovoljno snažan da vuče prikolicu težine 2 tone, a u kombinaciji sa sustavom AWD-i koji se automatski uključuje kada je to potrebno. Uključivanjem dodatnog stražnjeg elektromotora neovisno od glavnog, ovaj sustav raspodjeljuje dodatnu pogonsku snagu na stražnje kotače, sprečavajući proklizavanje prednjih kotača.

Raznovrsna unutrašnjost. Raznovrsni život.

Toyota Highlander može udobno i elegantno prevesti sedmoro ljudi, uz obilje prostora za noge, gdjegod sjedili i nevjerojatni panoramski krov. Njegovu unutrašnjost je moguće prilagoditi kako biste mogli prevesti što god vam treba jer prtljažnik pruža obilje prostora za svačije stvari.

Svestran interijer. Svestrana vožnja.

Interijer Highlandera prilagođava se svim stvarima i osobama koje prevozite, a rješenja za smještaj stvari i sjedenje predviđena su za prilagođavanje vama i vašem putovanju.

Povezan život

Inovacije pokreću svijet. Highlander obiluje najnaprednijim tehnološkim rješenjima koja, osim što poboljšavaju iskustvo pri vožnji, jamče da ćete biti povezani.
 • Povezani sa svijetom oko sebe. Dovoljno je da povežete svoj Apple ili Android telefon i moći ćete upravljati svime, od poziva i omiljenih popisa pjesama do sustava za navigaciju, a sve to putem 12,3“ dodirnog zaslona za prikaz multimedijskih sadržaja. A zahvaljujući podlozi za bežično punjenje na središnjoj konzoli, više ne morate brinuti da će doći do prekida kontakta sa svijetom oko vas.
 • Ostanite informirani. Ostanite fokusirani. Odaberite jedan od četiri opcije prikaza na 12,3" TFT kombiniranom zaslonu – Casual, Smart, Though i Sporty. S većim zaslonom od prethodnih modela Highlander i potpun novim zaslonom s mjeračima i brojčanicima, svemu što vam je potrebno možete pristupiti u tren oka.
 • Preglednost prije svega. Uživajte u potpunom pregledu nad cijelim područjem oko vozila zahvaljujući pametnoj funkciji ugrađenoj u retrovizor, Smart View Mirrors, koja omogućuje prikaz u stvarnom vremenu snimki koje snimi kamera koja je ugrađena visoko na zatamnjenom staklu. Imate pregled nad svime, čak i kad vam je prtljažnik natrpan do krova.

USLUGE NA DALJINU

Tehnologija za praktični svakodnevni život. Zahvaljujući naprednim ugrađenim digitalnim značajka,a praktičnim uslugama na daljinu i brojnim sustavima za zaštitu i pomoć pri vožnji u okviru značajke T-Mate, uvijek će vam se činiti da ste jedan korak ispred svih. Toyota Smart Connect vam putovanje može učiniti ugodnijim. Uživajte u jednostavnoj navigaciji u oblaku, glasovnom upravljanju Smart Voice Assist, kao i informacijama o prometu u stvarnom vremenu i informacijama o eventualnim radovima na cesti.
Saznajte više

Toyota T-Mate Uvijek uz vas za sigurnija putovanja

Za pružanje svih vodećih u klasi sigurnosnih funkcija, Highlander Hybrid ima ugrađeni sustav T-Mate koji vam pomaže pri vožnji. T-Mate sadrži brojne funkcije koje su posebno osmišljene kako bi vam pružile pomoć i doprinijele vašoj sigurnosti tijekom vožnje po autocesti ili po gradu, kao i prilikom parkiranja. Uz sustav T-Mate uvijek ste u sigurnim rukama. Na popisu u nastavku navedene su istaknute značajke, a sve što T-Mate nudi za model Highlander možete saznati putem alata za konfiguraciju automobila.
 • Sustav za zaštitu prije sudara (PCS)

  Naš sustav za zaštitu prije sudara može detektirati druga vozila, pješake i bicikliste te vam pomoći da izbjegnete sudar s njima. Funkcionira tako da upozorava vozača emitiranjem zvučnih i vizualnih upozorenja, a aktivira i kočnice prema potrebi. Naime, ako vozač ne uspije zakočiti na vrijeme, sustav automatski aktivira kočnice kako bi se spriječio sudar ili umanjile njegove posljedice. Osim toga, sustav za dodatnu zaštitu i predviđanje potencijalnih sudara na raskršću i sustav servo upravljanja u slučaju nužde pružaju vam podršku prilikom skretanja na raskršćima i kod manevara za izbjegavanje sudara.

 • Prilagodljivi regulator brzine (ACC).

  Ovaj sustav drži vaš automobil na minimalnoj, unaprijed zadanoj udaljenosti (automatski drži propisani razmak) od vozila ispred. Ako se taj razmak od vozila ispred smanji, sustav smanjuje brzinu kretanja automobila i prema potrebi koči i uključuje stop svjetla. Ako je vaš automobil opremljen sustavom za prepoznavanje prometnih znakova, prepoznaje i znakove ograničenja brzine na cesti po kojoj vozite i u skladu s njima preporučuje potrebne prilagodbe brzine vožnje.

 • Sustav za nadzor mrtvog kuta (BSM)

  Naš sustav za nadzor mrtvog kuta upozorava vozača na sva vozila koja vozač možda ne vidi u bočnim retrovizorima. Ova je značajka posebno korisna prilikom pretjecanja.

 • Toyota Smart Connect – stanje na cesti

  Ovaj sustav upozorava vozača kad postoje neke lokalne opasnosti, primjerice sudar na cesti ispred vas ili neka skliska dionica na cesti, a čini to tako što prikuplja podatke od drugih vozača i prikazuje upozorenja na zaslonu za prikaz multimedijskih sadržaja. Ovisno o tome kojom je vrstom multimedijskog sustava vozilo opremljeno, moguće je prijaviti potencijalne opasnosti i time pridonijeti povećanju sigurnosti u prometu općenito.

 • Sustav upozorenja za otkrivanje vozila pod pravim kutom pri vožnji unatrag s automatskim kočenjem (RCTAB)

  Kad unatrag izlazite s parkirnog mjesta sustav detektira sva vozila koja vam se približavaju s lijeve ili desne strane, upozorava vas na njih i aktivira kočnice kako bi se izbjegao sudar.

 • Zaslon Panoramic View Monitor (PVM)

  parkiranje je jednostavnije i sigurnije zahvaljujući sustavu koji kombinira podatke sa snimki četiriju kamera za kreiranje preglednosti nad okruženjem pod gotovo 360°.

 • Sustav za upozorenje na stražnjem sjedalu (RSRS)

  Ovaj sustav upozorava vozača (prikazom upozorenja na brojčaniku na kokpitu) ako neka osoba/kućni ljubimac ili predmet ostanu u vozilu nakon što vozač iz njega izađe. Ovisno o modelu vozila, nakon što se vozilo zaključa uključuju se kontrolna svjetla upozorenja i aktivira se zvučni upozoritelj.

POGLED IZBLIZA

Pogledajte neke dizajnerske detalje zbog kojih je Highlander tako upečatljiv.

Toyota Relax - osjećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovitim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više