Besplatno isprobajte Toyotu
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

Prius

Hibridna ikona. U potpuno novom izdanju.

Cijena

od 197.600 kn

Potrošnja

od 3,4 l/100 km

CO2

od 84 g/km

Želimo vas upozoriti da će uskoro zbog nove EU Uredbe ući u primjenu novi mjerni protokol kojim će se ustanoviti podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2. Zbog toga je moguće da će službeni podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva biti ažurirani, tj. različiti od trenutno važećih podataka. Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti
Crvena (3T7)

Prius. Hibridna ikona. Iznova.

Novi Prius označava veliki korak naprijed u inteligentnom dizajnu i tehnologiju. Sada je puno izravniji u vožnji, učinkovitiji i tiši nego ikad prije. Posve novi Prius i dalje redefinira iskustvo vožnje uz izvanrednu Toyotinu hibridnu tehnologiju.

Hibridni modeli

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK