Besplatno isprobajte
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

PROACE CITY VERSO FAMILY - 5D - Putnički dugi međuosovinski razmak

 • Zaslon multimedije 8”
 • Elektronička parkirna kočnica
 • 2nd row individual seats (3)
 • Dvozonski automatski klima uređaj
Usporedi
Toyota PROACE CITY VERSO - FAMILY - 5D - Putnički dugi međuosovinski razmak
  • Bijela (EWP) Nije kompatibilno s odabirom motora
  • Crna (EXY) Nije kompatibilno s odabirom motora
 • Tamno siva (EVL) Nije kompatibilno s odabirom motora
 • Srebrna (KCA) Nije kompatibilno s odabirom motora
 • Sand (EEU) Nije kompatibilno s odabirom motora
od
167.350 kn
PROACE CITY VERSO COMBI dostupan od 128.400 kn
Potrošnja
7.1 l/100 km
CO2
161 g/km

Istraži PROACE CITY VERSO

Provjerite kako su naši kupci ocjenili Toyotu Proace City Verso

4.7 / 5
Na temelju
2 ocjene
4.5 / 5
Zadovoljstvo kupovine
5 / 5
Omjer cijene i kvalitete
4.5 / 5
Vozne performanse
4.5 / 5
Dizajn
5 / 5
Kvaliteta izrade

Sve ocjene kupaca

Zadivljujuće performanse

Dostupan u dvije dužine karoserije i uz mogućnost smještaja do 7 odraslih osoba, dovoljno je prostran da ugosti sve. U pametno smještene pretince moguće je smjestiti sve osnovne životne potrepštine. Uvijek ćete pronaći dovoljno prostora na pravom mjestu. Osim toga, uz sposobnost vuče prikolice težine do 1,5 tone, ništa nećete morati ostaviti za sobom.

SPREMAN ZA POSAO

Bez obzira je li riječ o poslu ili zadovoljstvu, PROACE CITY VERSO će izvršiti svoje zadaće. Kombinirajući malu emisiju štetnih plinova s najmanjom potrošnjom u klasi, svidjet će vam se niski tekući troškovi.

 • Inteligentni dizajn, promišljena praktičnost

  Sjedala se potpuno preklapaju i tako omogućavaju maksimalno iskorištavanje teretnog prostora, pri čemu sjedala u drugom redu, koja sva raspolažu ISOFIX spojnicama, pružaju putnicima zaštitu i udobnost. Napredne tehnologije koje uključuju virtualni zaslon (Head Up Display), inteligentnu pomoć pri parkiranju (Intelligent Parking Assist - IPA) i Pro-Touch s 3D navigacijom olakšavaju putovanje i uklanjaju stres prilikom vožnje.

 • Svaki put ga iznova promijenite

  PROACE CITY VERSO nudi prilagodljivi smještaj s mogućnošću prijevoza 7 osoba, i izvedba s kratkim međuosovinskim razmakom, kao i ona s dugim mogu imati i 3. red sjedala koja je moguće pomicati naprijed i natrag i tako postići optimalni položaj s obzirom na prostor za noge i veličinu prtljažnika. Sva se putnička sjedala potpuno preklapaju, uključujući i suvozačevo, i tako značajno povećavaju mogućnost prijevoza prtljage.

 • Dobro došli u svoju zonu komfora

  Bili za upravljačem ili ste opušteni kao putnik, Toyota PROACE CITY VERSO će vas sigurno zadiviti. Uz pogodnost prednjih naslona za ruku za vozača i suvozača, brojne pretince i mogućnost otvaranja stakla na poklopcu prtljažnika radi lakšeg prilaska prtljažniku, to je zaista praktično i udobno vozilo. Neka svjetlo kroz panoramski krov preplavi putničku kabinu dok slušate svoju omiljenu glazbu putem Apple CarPlay™ ili Android Auto™.