1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

RAV4 PHEV Elegant

MPV 5 vrata (LWB)

RAV4 PHEV - Elegant - MPV 5 vrata (LWB)
Početna cijena od
52.304 €
56.304 €
Financiranje od
Detalji o financiranju
2.5 priključni hibrid (PHEV)
RAV4 PHEV - Elegant - MPV 5 vrata (LWB)
Bijela Pure (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hr/hr


RAV4 PLUG-IN Hybrid Galerija

Istraži svih 360°

 • Vanjština

  Vanjski dizajn

  RAV4 Plug-in Hybrid je izrađen za vožnju i oblikovan za isticanje. Spajanjem robusnog izgleda pravog SUV-a i oštrih, dinamičnih linija, RAV4 Plug-in Hybrid je dobio elegantan, urbani izgled. Njegov profinjeni dizajn, dvojaki pogon koji nudi naša hibridna tehnologija četvrte generacije i litij-ionska baterija velikog kapaciteta omogućavaju vam trenutačno ubrzanje i najveći doseg u klasi.

 • Trenutačna snaga, učinkovitost bez premca

  Najmanja emisija CO2 u klasi (22 g/km) i potrošnja goriva (1,3 l/100 km) dokazuju da je učinkovitost RAV4 Plug-in Hybrida u skladu s njegovim dojmljivim performansama. Nova, litij-ionska baterija od 18,1 kW znači da možete prijeći više od 65 km* u potpunosti na električni pogon (EV), dok ugrađeni punjač od 6,6 kW u automobilu osigurava potpuno punjenje baterije za 2,5 sata.

 • Profinjen i povezan

  Elegantno izvedena kabina RAV4 Plug-in Hybrida je idealno okruženje za tihe i snažne performanse. Sportska kožnata sjedala i veliki panoramski krov jamče da će vožnja u prostranoj, profinjenoj unutrašnjosti biti prozračna i komforna, a prtljažnik od 520 l osigurava prilagodljivi prostor pri čemu je baterija minimalna smetnja. Od virtualnog zaslona i vrhunskog audio sustava JBL s 9 zvučnika, do bežičnog punjenja i utičnice za napajanje od 230 V u prtljažniku, profinjena unutrašnjost RAV4 pruža komfor i praktičnost bez premca.

 • Spreman za sve nepredviđenosti

  Kako bi pristup sustavima za zabavu i povezivanje u automobilu bio sasvim jednostavan, na armaturnoj ploči se nalazi dodirni zaslon od 9“ putem kojeg je moguće vrlo lako upravljati najnovijim multimedijskim sustavom i integracijom pametnog telefona. Pored aplikacija Apple CarPlay™ i Android Auto™ kojima upravljate glazbom, pozivima i drugim, aplikacija za pametne telefone MyT vam omogućava provjeru napunjenosti baterije, programiranje vremena punjenja, a možete čak i unaprijed ohladiti ili zagrijati kabinu svojeg RAV4.

Cijeli ekran Zatvoriti