Besplatno isprobajte Toyotu
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

RAV4

100% SUV. 100% HIBRIDNA SNAGA.
NIŠTA NAPOLA.

Bez kompromisa

RAV4 je izrađen za vožnju i oblikovan da bi se isticao. Njegov inovativni samopunjivi hibridni pogonski sklop osigurava vam uživanje u svim prednostima električnog pogona, bez nepovoljnosti. A, uz unutrašnjost koja je podjednako udobna koliko je i prostrana, možete kliziti kroz grad u izuzetnoj sigurnosti i udobnosti, ostavljajući kompromise za sobom.

U potpunosti RAV4.

Profinjen i individualan, RAV4 objedinjuje istinski karakter SUV-a, izgled i tehnologiju.

 • Snažni pečat dizajna

  Snažnog, dojmljivog nastupa na cesti, RAV4 svojim upečatljivim izgledom privlači poglede, od elegantnih LED glavnih svjetala, uzduž snažnih bočnih obrisa i kroz jedinstvena LED stražnja svjetla - stvarajući izgled koji je individualan i profinjen.

 • Unutrašnjost oblikovana oko vas.

  Posebna i sofisticirana, s dovoljno prostora za protezanje. RAV4 ima unutrašnjost koja je suvremena, dobro raspoređena i nakrcana smislenom tehnologijom.

 • RAV4, kao niti jedan drugi SUV.

  Zahvaljujući inovativnoj platformi TNGA*, težina automobila je smanjena, a njegovo težište spušteno, dok su krutost školjke i preglednost vozača povećani. Rezultat je SUV vrhunskih mogućnosti u kojem možete ići kuda god želite, uz izvanredan izgled i sigurnost.

  *Toyotina nova globalna arhitektura

Beskompromisna ravnoteža izgleda, sigurnosti i sposobnosti.

RAV4 izgleda dorastao zadatku zahvaljujući robusnom vanjskom izgledu i suvremenom uređenju unutrašnjosti. A, zahvaljujući velikoj paleti funkcija aktivne sigurnosti koji vam omogućavaju vožnju uz više povjerenja, RAV4 doista ispunjava svoju zadaću.

Konstruiran za svaku cestu i svaki grad.

Konstruiran za svaku cestu i svaki grad.

RAV4 vam pruža pouzdanost u svim prometnim situacijama, od brzih autocesta do zagušenih gradskih središta s ograničenjem emisije i izazovnih uvjeta na cesti.

Vrhunska udobnost za svakog putnika.

Vrhunska udobnost za svakog putnika.

Sprijeda uživate u visokom položaju za vožnju i sjedalima oblikovanim za savršenu udobnost, dok na stražnjim sjedalima putnici uživaju u obilju prostora za sjedenje, te izdašnom prostoru za noge pa se gotovo mogu ispružiti.

Bezbrižnost - za sve sudionike u prometu.

Bezbrižnost - za sve sudionike u prometu.

Toyota Safety Sense je dopunjen dodatnim inteligentnim funkcionalnostima, dajući pojmu pomoći vozaču sasvim novo značenje. Ali, ne brinite, vi i dalje imate punu kontrolu.

Istražite sigurnosne funkcije

Više o RAV4

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK