Besplatno isprobajte
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

RAV4

HYBRID DOSTUPAN

100% SUV. 100% HIBRIDNA SNAGA.
NIŠTA NAPOLA.

od 234.900 kn
Potrošnja od 4,4 l/100 km
CO2 od 100 g/km
 • Dizajniran da se ističe

  RAV4 je izrađen za vožnju i oblikovan za isticanje. Združivanjem robusnog izgleda pravog SUV-a s oštrim, dinamičnim linijama, nastao je RAV4 koji se odlikuje elegantnim, urbanim pečatom. Rezultat je SUV vrhunskih mogućnosti u kojem možete ići kuda god želite uz vrhunsku sigurnost i izgled.

 • Moćan i učinkovit

  Snažni 2,5-litarski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force (A25A-FXS) kombinira supermirnu vožnju s puno snage, dok se 2-litarski benzinski motor s direktnim ubrizgavanjem diči sjajnim odzivom, upečatljivim ubrzanjem i zamjetnim okretnim momentom.

 • Velik, odvažan i okretan

  RAV4 možda izgleda kao dojmljivi SUV, međutim začuđujuće je vižljast s odličnom preglednošću i okretnošću - što ga čini sjajnim odabirom za bilo koje gradsko središte. Ukupne dužine 4,6 metara i kruga okretanja od samo 11 metara, za njega niti jedna cesta nije preuska, niti jedno skretanje preoštro.

 • Spreman za sve okolnosti

  Toyota Safety Sense je dopunjen dodatnim inteligentnim funkcionalnostima, što znači da RAV4 može učiniti još više kako bi vam pomogao - pomažući vam da zadržite bezbrižnost. Na primjer, sustav automatskog kočenja u slučaju opasnosti sada može otkriti bicikliste danju, kao i pješake noću.

  Istražite sve sigurnosne sustave >

Bez kompromisa

RAV4 je izrađen za vožnju i oblikovan da bi se isticao. Njegov inovativni samopunjivi hibridni pogonski sklop osigurava vam uživanje u svim prednostima električnog pogona, bez nepovoljnosti. A, uz unutrašnjost koja je podjednako udobna koliko je i prostrana, možete kliziti kroz grad u izuzetnoj sigurnosti i udobnosti, ostavljajući kompromise za sobom.

U potpunosti RAV4.

Profinjen i individualan, RAV4 objedinjuje istinski karakter SUV-a, izgled i tehnologiju.

 • Snažni pečat dizajna

  Snažnog, dojmljivog nastupa na cesti, RAV4 svojim upečatljivim izgledom privlači poglede, od elegantnih LED glavnih svjetala, uzduž snažnih bočnih obrisa i kroz jedinstvena LED stražnja svjetla - stvarajući izgled koji je individualan i profinjen.

 • Unutrašnjost oblikovana oko vas.

  Posebna i sofisticirana, s dovoljno prostora za protezanje. RAV4 ima unutrašnjost koja je suvremena, dobro raspoređena i nakrcana smislenom tehnologijom.

 • RAV4, kao niti jedan drugi SUV.

  Zahvaljujući inovativnoj platformi TNGA*, težina automobila je smanjena, a njegovo težište spušteno, dok su krutost školjke i preglednost vozača povećani. Rezultat je SUV vrhunskih mogućnosti u kojem možete ići kuda god želite uz vrhunsku sigurnost i izgled.

  *Toyotina nova globalna arhitektura

Beskompromisna ravnoteža izgleda, sigurnosti i sposobnosti.

RAV4 izgleda dorastao zadatku zahvaljujući robusnom vanjskom izgledu i suvremenom uređenju unutrašnjosti. A, zahvaljujući velikoj paleti funkcija aktivne sigurnosti koji vam omogućavaju vožnju uz više povjerenja, RAV4 doista ispunjava svoju zadaću.

Konstruiran za svaku cestu i svaki grad.

Konstruiran za svaku cestu i svaki grad.

RAV4 vam pruža pouzdanost u svim prometnim situacijama, od brzih autocesta do zagušenih gradskih središta s ograničenjem emisije i izazovnih uvjeta na cesti.

Vrhunska udobnost za svakog putnika.

Vrhunska udobnost za svakog putnika.

Sprijeda uživate u visokom položaju za vožnju i sjedalima oblikovanim za savršenu udobnost, dok na stražnjim sjedalima putnici uživaju u obilju prostora za sjedenje, te izdašnom prostoru za noge pa se gotovo mogu ispružiti.

Bezbrižnost - za sve sudionike u prometu.

Bezbrižnost - za sve sudionike u prometu.

Toyota Safety Sense je dopunjen dodatnim inteligentnim funkcionalnostima, dajući pojmu pomoći vozaču sasvim novo značenje. Ali, ne brinite, vi i dalje imate punu kontrolu.

Istražite sigurnosne funkcije

Novi RAV4 osvojio 5 zvjezdica na EURONCAP ispitivanju sigurnosti

Novi RAV4 ostvario je najvišu ocjenu i maksimalnih 5 zvjezdica u novom strožem ispitivanju sigurnosti EURO NCAP 2019.godine zahvaljujući novoj TNGA platformi i novom unaprijeđenom Toyota Safety Sense sustavu aktivne sigurnosti koji je u svim verzijama RAV4 standardna oprema. Saznajte više >

/
/

Više o RAV4

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK