1. New Cars
  2. Small cars

Mali automobili

Iako su najmanji u ponudi, zahvaljujući sjajnom, odvažnom i dojmljivom izgledu, Toyotini mali modeli će privući poglede i neće proći nezapaženo, kamo god krenuli. Kombinacija napredne tehnologije i upečatljivog izgleda čini ih savršenima u gradu i na autocesti. Jednostavno, spremni za polazak, kamo god!
01

Okretni i upečatljivi

Toyotini mali automobili su savršeni izbor za gradski automobil, laki za manevriranje, jednostavni za parkiranje, spremni i okretni, a ipak vrlo učinkoviti. Uz upečatljiv izgled, odvažan i suvremen dizajn, bit ćete zamijećeni i drukčiji u užurbanom gradskom okruženju. Podjednako su okretni na otvorenoj cesti.
02

Sigurnosti i stabilnost

U bilo kojem automobilu Toyota, sigurnost je na prvom mjestu. Zato su najmanji od njih prepuni sigurnosnih tehnologija i funkcija. Zahvaljujući njima, osjećate se sigurno i stabilno na cesti, znajući da je dječja sjedalica pričvršćena na ISOFIX hvatišta ili da vas sustav LDA održava u prometnom traku.
03

Blagi prema okolišu

S obzirom na to da je predvodnik u industriji, Toyota prikuplja iskustvo kako bi unaprijedila svoje modele i učinila ih blagima prema okolišu. Bez obzira odaberete li Toyotu Aygo s njezinim učinkovitim benzinskim motorom ili novi Yaris Hybrid, emisija je manja od 100 gr/km. Učinkoviti i okretni, pa ipak s malom emisijom, mali Toyotini automobili su savršeno blagi prema okolišu, kao i prema vašem novčaniku.

Upoznajte Aygo

PROSTOR ZA SVE NUŽNO AYGO nudi do 198 litara zapremine prtljažnika - dovoljno za odlaganje svega najvažnijeg u životu.

ČUVA VAS AYGO se odlikuje nizom inteligentnih sigurnosnih funkcija za vašu bezbrižnost. Osjećajte se sigurno i zaštićeno sa sustavom Toyota Safety Sense.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA Uz mnoštvo intuitivnih multimedijskih funkcija, AYGO uključuje sve tehnologije koje vam trebaju. Zabavite se uz sustav X-touch

 

Saznajte više o Yarisu

PROSTOR ZA SVE NUŽNO Yaris nudi do 286 litara zapremine prtljažnika - dovoljno za odlaganje svega najvažnijeg u životu.

ČUVA VAS Yaris ima Toyota Safety Sense, sklop naprednih sustava za pomoć vozaču.

Otkrijte paletu Toyotinih malih automobila

AYGO
Od 80.700 kn
AYGO X Hatchback 5 vrata
Yaris
Od 109.900 kn
Yaris Luna Hatchback 5 vrata

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/hr/hr?carType=20b4134a-2944-4ebc-bf4e-6ae871af6bce