1. New Cars
  2. Small cars
Odaberite

Mali automobili

Iako su najmanji u ponudi, zahvaljujući sjajnom, odvažnom i dojmljivom izgledu, Toyotini mali modeli će privući poglede i neće proći nezapaženo, kamo god krenuli. Kombinacija napredne tehnologije i upečatljivog izgleda čini ih savršenima u gradu i na autocesti. Jednostavno, spremni za polazak, kamo god!
01

Okretni i upečatljivi

Toyotini mali automobili su savršeni izbor za gradski automobil, laki za manevriranje, jednostavni za parkiranje, spremni i okretni, a ipak vrlo učinkoviti. Uz upečatljiv izgled, odvažan i suvremen dizajn, bit ćete zamijećeni i drukčiji u užurbanom gradskom okruženju. Podjednako su okretni na otvorenoj cesti.
02

Sigurnosti i stabilnost

U bilo kojem automobilu Toyota, sigurnost je na prvom mjestu. Zato su najmanji od njih prepuni sigurnosnih tehnologija i funkcija. Zahvaljujući njima, osjećate se sigurno i stabilno na cesti, znajući da je dječja sjedalica pričvršćena na ISOFIX hvatišta ili da vas sustav LDA održava u prometnom traku.
03

Blagi prema okolišu

S obzirom na to da je predvodnik u industriji, Toyota prikuplja iskustvo kako bi unaprijedila svoje modele i učinila ih blagima prema okolišu. Bez obzira odaberete li Toyotu Aygo s njezinim učinkovitim benzinskim motorom ili novi Yaris Hybrid, emisija je manja od 100 gr/km. Učinkoviti i okretni, pa ipak s malom emisijom, mali Toyotini automobili su savršeno blagi prema okolišu, kao i prema vašem novčaniku.

AYGO X

DIZAJN

Najpoželjniji crossover u gradu

Svojim upečatljivim i nepogrešivim dizajnom Toyota Aygo X žari i pali gradom. Profinjen, upečatljiv i neosporno kul, s dvobojnom karoserijom jasno pokazuje svoju originalnost i razigrani karakter. Upečatljivi kotači od lake legure dimenzija 18" i „oversize” koševi blatobrana vozilu Aygo X pružaju posebno upečatljiv, širi izgled koji jednostavno zrači samopouzdanjem. Dopustite upadljivim LED prednjim svjetlima da vam osvijetle put kamo god krenuli. Iznenadit će vas njihova snaga.

Konfigurirajte AYGO X Više o AYGO X

YARIS

PROSTOR ZA SVE NUŽNO Yaris nudi do 286 litara zapremine prtljažnika - dovoljno za odlaganje svega najvažnijeg u životu.

ČUVA VAS Yaris ima Toyota Safety Sense, sklop naprednih sustava za pomoć vozaču.

Konfigurirajte Yaris Više o Yaris

YARIS CROSS

Samopouzdana SUV pojava u elegantnom, kompaktnom pakiranju, privući će pažnju kamo god da se uputite.

U Yarisu Cross, udobnost i kontrola su nadohvat ruke.  Novi HD dodirni zaslon od 9" nudi pristup povezanoj navigaciji putem oblaka i bežičnoj integraciji pametnog telefona, uključujući Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Uz Hybrid AWD-i pogon, Yaris Cross je jedini kompaktni hibridni SUV koji nudi sigurnost inteligentnog pogona na sve kotače.

Vodeća učinkovitost u klasi te impresivno niske CO₂ emisije potvrda su da je Yaris Cross rođen za zabavnu vožnju te je dobar prema okolišu.

Konfigurirajte Yaris Cross Više o Yaris Cross

Otkrijte paletu Toyotinih malih automobila

Aygo X
17.440 €
131.401,45 kn
Aygo X X-PLAY
Yaris
Yaris Luna Hatchback 5 vrata
Yaris Cross
Yaris Cross Luna
Corolla Cross
35.530 €
267.700,41 kn
Corolla Cross Luna

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/hr/hr?carType=20b4134a-2944-4ebc-bf4e-6ae871af6bce