1. New Cars
  2. Yaris Cross
  3. Test Voznja Yaris Cross
Odaberite

Besplatno isprobajte Yaris Cross

Ispunite donji obrazac i zakažite probnu vožnju.

Lokacija test vožnje je adresa odabranog ovlaštenog Toyota partnera! Odabrani partner će Vas kontaktirati oko dogovora i potvrde traženog termina i vozila.

Toyota Croatia d. o. o. Velikopoljska 1, 10 010 Novi Zagreb, Hrvatska, Toyota Adria d .o. o., Brnčičeva 51, 1231 Ljubljana, Slovenija i Toyota Motor Europe NV/SA („TME”), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brussels, Belgija, i serviseri (popis je dostupan na https://www.toyota.hr/contact/dealers/list) će u službi „Voditelja obrade podataka” prikupljati vaše Osobne podatke (kao što je navedeno u nastavku) u svrhe koje su opisane u nastavku.

Kada nam se obratite sa zahtjevom za probnu vožnju, ponudu, obrazac, sastanak ili bilo kakvim drugim zahtjevom za informaciju o proizvodima, uslugama ili aplikacijama tvrtke Toyota/Lexus putem naše web-stranice Toyota/Lexus ili aplikacije Toyota/Lexus, primjenjuju se sljedeća pravila:

Osobni podaci koje nam šaljete: imei prezime, adresa e-pošte te broj telefona;

Osobni podaci koje prikupljamo o vama:

internetska stranica Toyota/Lexus koristi datoteke »log« poslužitelja u koje se zapisuju vaše interakcije s internetskom stranicom Toyota/Lexus s obzirom na internetske stranice koje posjetite s referencom na tadašnju IP adresu vašeg računala.

Automatski procesi koje koristimo za prikupljanje informacijama uključuju kolačiće, datoteke »log« i signal Wi-Fi dostupnih točaka. Te ćemo Osobne podatke upotrijebiti samo za ispunjavanje i izvršavanje vaših zahtjeva. Vaše Osobne podatke nećemo dijeliti ni sa jednom drugom tvrtkom, osim vaših određenih zahtjeva koji se mogu ispuniti upotrebom odabranih Ovlaštenih trgovaca/servisera https://www.toyota.hr/contact/dealers/list.

U bilo kojem trenutku možete opozvati svoju privolu za obradu podataka slanjem e-maila na adresu dpcp@toyota.hr ili koristeći sljedeću poveznicu.

Prethodno navedena pravila trebate pročitati zajedno s Općom politikom privatnosti i zaštite osobnih podataka tvrtke Toyota u kojoj su opisani općeniti načini obrade vaših Osobnih podataka. Opća politika privatnosti i zaštite podataka nalazi se na poveznici.