1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Optibright bulbs
Odaberite

Žarulje Optibright i Optiblue

Svatko želi voziti sigurno u svim uvjetima, ali noćna vožnja postavlja jedinstvene izazove. Čak i vozači sa savršenim vidom imaju, u prosjeku, 70% smanjenu vidljivost po mraku. Međutim, ugradnjom Toyotinih žarulja Optibright možete uživati u i do 50% više svjetla na cesti pred sobom.

Žarulje Optibright čine vas vidljivijima te vam omogućavaju djelotvornije praćenje ceste ispred sebe. Njihov svjetlosni snop je između 10 i 20 metara duži nego s konvencionalnim žaruljama, ovisno o uvjetima, što vam omogućava izbjegavanje opasnosti, kao i zaobilaženje mogućih teškoća prije nego se dogode.

 

Gledajte sa stilom uz Optiblue

Za vozače koji žele kombinirati povećanu sigurnost s dojmljivo sportskim izgledom, žarulje Optiblue vam pomažu da se istaknete u gomili. Emitiraju sjajno bijelo-plavi danji svjetlosni snop koji ne samo da privlači pažnju, nego i vrhunski osvjetljava cestu, dajući do 30% više svjetla od konvencionalne žarulje.

Istaknuti, elegantni Optiblue svjetlosni snop ne samo da baca više svjetla, njegova reflektirajuća bijelo-plava boja omogućava lakše čitanje prometnih znakova. Noćna vožnja postaje lakša i sigurnija, a vaše vozilo dobiva neodoljivi sportski pečat kojeg nije moguće zanemariti.

Žarulje Optibright i Optiblue se proizvode prema najvišim standardima koje očekujete od svih originalnih Toyotinih dijelova i dodatne opreme, kako biste se mogli osloniti na njih za povećanje sigurnosti i uočljivosti kada je to važno. Upitajte svojeg ovlaštenog Toyota servisera o ugradnji žarulja Optibright ili Optiblue još danas i uživajte u njihovim izvanrednim performansama svaki put kada vozite.