Toyotino originalno motorno ulje

Krv vaše Toyote

Kao što je nama potrebna voda da bismo živjeli ili biljkama sunčevo svjetlo da bi cvjetale, motor vašeg automobila treba zaštitu motornog ulja da bi preživio i nastavio pružati svoje najbolje performanse.

Naši su motori konstruirani da pružaju visoku razinu performansi bez premca cijeli svoj životni vijek, da rade djelotvorno i pouzdano bez obzira na uvjete, ali da bi održali ove visoke zahtjeve potrebno im je redovno održavanje i ulje najviše kvalitete.

Toyota Genuine Motor Oil (TGMO) je jedino motorno mazivo koje je formulirano posebno za vaš automobil. Za razliku od drugih proizvođača automobila, maziva TGMO su temeljito ispitana i razvijena u Toyotama da bi se osiguralo da su najbolji mogući odgovor na potrebe vašeg motora.

Ovdje navodimo samo neke od prednosti koje će TGMO donijeti vašem motoru:
  • Zaštita: Snažan, tanak zaštitni film omogućava dijelovima motora da rade zajedno. Bez njega, motor bi se pregrijao i zapekao.
  • Snaga: Pomaže u brtvljenju zazora između klipa i stijenke cilindra omogućavajući vašem motoru postizanje maksimalne snage.
  • Štednja: Osigurava miran rad motora što smanjuje gubitak energije, a time i potrošnju goriva.
  • Pouzdanost: Pomaže sprečavanje stvaranja taloga, održavajući čistoću vašeg motora i sprečavajući zapinjanje klipnih karika.
  • Dugovječnost: Neutralizira kiseline kao što su hrđa koja se stvara tijekom izgaranja, uklanjajući koroziju i tako omogućavajući dug radni vijek.
  • Raznovrsnost: Daje vam pouzdanost da će vaš motor sjajno raditi po svim vremenskim uvjetima i moći odgovoriti na sve zahtjeve koje pred njega postavite.
/
/

Od sintetskih do mineralnih, imamo ulje i za najoštrije uvjete i svaki motor od dizelskih do benzinskih pa ćete sigurno naći upravo ono što vam treba za vašu Toyotu.

Uz redovno korištenje odgovarajućeg maziva Toyota Genuine Motor Oil možete bez poteškoća nastaviti uživati u izuzetnim performansama, maloj potrošnji goriva i maloj emisiji štetnih plinova kroz dugi niz godina.

Više Toyotinih originalnih dijelova

Toyotini akumulatori Toyotini akumulatori Suvremena Toyota se odlikuje bogatstvom elektroničkih sustava koji vožnju čine sigurnijom, lakšom i daju vamviše užitka. Od satelitske navigacije do Bluetootha®, pomoći pri parkiranju i sustava audio-vizualne zabave, svi oni traže pouzdani izvor električne struje. Toyotin popravak karoserije i hladnjaka Toyotin popravak karoserije i hladnjaka Znajući kakve komplikacije u svakodnevnom životu može izazvati auto koji nije u voznom stanju, brz i kvalitetan popravak je izuzetno važan. Toyotini originalni brisači Toyotini originalni brisači Kada je riječ o promatranju okoline, bez obzira je li riječ o uživanju u razgledavanju krajolika ili pažljivom praćenju prometa na cesti ispred vas, čisti prozori su više od luksuza, oni su ključni čimbenik sigurne vožnje u vašoj Toyoti. Toyotini originalni dijelovi Toyotini originalni dijelovi Stići na vrijeme u školu, savladati tjednu nabavku ili čak prevesti vas na ljetovanje, vaša Tyotoa je u srcu vašeg života svaki dan. Imajući to na umu, razvili smo Toyotine originalne dijelove da bismo održali kvalitetu i zajamčili dugovječne performanse vašeg automobila.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.