Toyotini originalni brisači

Raščistite si pogled za sigurniju vožnju

Kada je riječ o promatranju okoline, bez obzira je li riječ o uživanju u razgledavanju krajolika ili pažljivom praćenju prometa na cesti ispred vas, čisti prozori su više od luksuza, oni su ključni čimbenik sigurne vožnje u vašoj Toyoti.

Naši originalni Toyotini brisači su izrađeni u skladu sa standardima najviše kvalitete da bi vam osigurali vidljivost u svim uvjetima, i po najjačoj kiši. Evo razlog zbog koji biste uvijek trebali odabrati Toyotine brisače:

  • Zamjena je brza i jednostavna, potrebno je svega 30 sekundi
  • Rade tiho i bez zapinjanja, zbog čega je vaše putovanje ugodnije
  • Izrađeni su od dugovječne gume visoke kvalitete koja je otporna na trošenje i pogodna za sva podneblja i vremenske uvjete
  • Osiguravanje sigurnosti je njihov prvi zadatak; uklanjaju vodu djelotvornije od metlica konkurenata
  • Proizvedene su u skladu s najvišim Toyotinim standardima kvalitete
Kada je potrebno zamijeniti brisače?

Zamijeniti brisače je jednostavno kada znate kako, zato vam donosimo nekoliko točaka na koje trebate obratiti pažnju da biste znali kada su brisači došli do kraja svog radnog vijeka:

Tragovi
/

Problem: na vjetrobranu se pojavljuju tanke neprebrisane crte zbog nečistoća na metlicama brisača ili istrošenosti mikrobrida.
Rješenje: očistite brid metlice odnosno, ako ne uočite poboljšanje, postavite nove brisače.

Skakanje
/

Problem: brisači skaču ili glasno zapinju u prelasku preko vjetrobrana zbog voska na vjetrobranu, kemijskog taloga ili deformacije gume metlice brisača.
Rješenje: očistite vjetrobran i brid metlice brisača odnosno, ako ne uočite poboljšanje, postavite nove brisače.

Razmazivanje/pruge
/

Problem: na vjetrobranu ostaju razmazani tragovi nakon prolaska brisača zbog deformacije ili istrošenosti ruke brisača ili gumenog brida metlice.
Rješenje: Potrebno je ugraditi nove brisače.

Više Toyotinih originalnih dijelova

Toyotini akumulatori Toyotini akumulatori Suvremena Toyota se odlikuje bogatstvom elektroničkih sustava koji vožnju čine sigurnijom, lakšom i daju vamviše užitka. Od satelitske navigacije do Bluetootha®, pomoći pri parkiranju i sustava audio-vizualne zabave, svi oni traže pouzdani izvor električne struje. Toyotin popravak karoserije i hladnjaka Toyotin popravak karoserije i hladnjaka Znajući kakve komplikacije u svakodnevnom životu može izazvati auto koji nije u voznom stanju, brz i kvalitetan popravak je izuzetno važan. Toyotini kočioni diskovi i kočione pločice Toyotini kočioni diskovi i kočione pločice Kočioni sustav mora izdržati puno toga, od svakodnevnog pritiska do izdržavanja povremenih snažnih udaraca njegov je život težak. Kao najvažniji sigurnosni sklop na vašoj Toyoti, sposobnost zaustavljanja i usporavanja, posebno u lošim uvjetima za vožnju ili slučajevima nužde, u potpunosti se oslanja na djelovanje vaših kočnica. Toyotin pročistač zraka u kabini Toyotin pročistač zraka u kabini Nema ništa tako dobro kao osjećaj udisanja svježeg zraka, posebno u našim životima koji postaju sve urbaniji. S Toyotinim pročistačima zraka u kabini, ovaj osjećaj postaje standard jer oni igraju ključnu ulogu u održavaju zraka u vašem vozilu čistim i divnim za udisanje cijele godine.