PASIVNA SIGURNOST

Vaša zaštita u slučaju nesreće

Naše aktivnosti u sprečavanju i smanjenju ozljeda u slučaju nesreće naziva se 'pasivna sigurnost'.

Vodeći u svijetu

U sklopu naše želje da budemo prvi na svijetu u polju sigurnosti vozila, 1995. godine smo definirali proces Globalne izvanredne ocjene (GOA). Uz redovito nadopunjavanje, ova dobrovoljna interna ocjena sigurnosti omogućuje nam da se usmjerimo prema najvišim sigurnosnim rezultatima, uz zadovoljavanje i nadilaženje međunarodnih sigurnosnih standarda i ocjena.

/
Gdje je sve počelo

Od izgradnje našeg prvog postrojenja za testiranje sudara i odjela za ocjenu sigurnosti 1966. godine, proveli smo iscrpna istraživanja i razvoj u polju pasivne sigurnosti.

Kako bi u potpunosti razumjeli izuzetne sile koje se javljaju tijekom sudara i kako one doprinose ozljedama putnika i pješaka, testove sudara u našim postrojenjima provodimo cijelu godinu, dan i noć.

/
Virtualna stvarnost

Kao podrška razvoju napredne sigurnosti koristimo obitelj ljudskim modela s podrškom za virtualnu stvarnost, koje nazivamo THUMS: Od 1997., oni su nam pomogli analizirati ozljede uz puno više detalja od konvencionalnih lutaka: od oštećenja ligamenata, tetiva, mišića i čak kože, naša THUMS obitelj je skoro ljudska! Naša zadnja inačica 4 THUMS lutke iz 2012., sastoji se od više od 1 milijun elemenata.


Također simuliramo sudare iz podataka o stvarnim nesrećama kako bi stalno mogli unaprijediti značajke kao što su apsorbirajuća struktura karoserije, putnička ćelija, zračni jastuci, sigurnosni pojasevi i sjedala sa zaštitom od ozljeda istezanja vrata.

Saznajte više o Toyoti

Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Na nadolazećem Salonu teretnih vozila u Birminghamu, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition. Trostruki uspjeh za Toyotu Prius kroz nagrade Driver Power Auto Expressa za 2019. godinu Trostruki uspjeh za Toyotu Prius kroz nagrade Driver Power Auto Expressa za 2019. godinu Toyota Prius je nadmašila sve konkurente u istraživanju Auto Expressa Driver Power za 2019. godinu i odnijela zlatnu nagradu kao Novi automobil godine. Nova Toyota Proace City Nova Toyota Proace City Nova paleta kompaktnog furgona ojačat će Toyotinu zastupljenost na europskom tržištu lakih teretnih vozila Hrvatska domaćin za premijeru nove Toyote Camry Hrvatska domaćin za premijeru nove Toyote Camry Najprodavanija poslovna limuzina u svijetu, Toyota CAMRY doživljava svoje premijerno izdanje u Hrvatskoj.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK