PASIVNA SIGURNOST

Vaša zaštita u slučaju nesreće

Naše aktivnosti u sprečavanju i smanjenju ozljeda u slučaju nesreće naziva se 'pasivna sigurnost'.

Vodeći u svijetu

U sklopu naše želje da budemo prvi na svijetu u polju sigurnosti vozila, 1995. godine smo definirali proces Globalne izvanredne ocjene (GOA). Uz redovito nadopunjavanje, ova dobrovoljna interna ocjena sigurnosti omogućuje nam da se usmjerimo prema najvišim sigurnosnim rezultatima, uz zadovoljavanje i nadilaženje međunarodnih sigurnosnih standarda i ocjena.

/
Gdje je sve počelo

Od izgradnje našeg prvog postrojenja za testiranje sudara i odjela za ocjenu sigurnosti 1966. godine, proveli smo iscrpna istraživanja i razvoj u polju pasivne sigurnosti.

Kako bi u potpunosti razumjeli izuzetne sile koje se javljaju tijekom sudara i kako one doprinose ozljedama putnika i pješaka, testove sudara u našim postrojenjima provodimo cijelu godinu, dan i noć.

/
Virtualna stvarnost

Kao podrška razvoju napredne sigurnosti koristimo obitelj ljudskim modela s podrškom za virtualnu stvarnost, koje nazivamo THUMS: Od 1997., oni su nam pomogli analizirati ozljede uz puno više detalja od konvencionalnih lutaka: od oštećenja ligamenata, tetiva, mišića i čak kože, naša THUMS obitelj je skoro ljudska! Naša zadnja inačica 4 THUMS lutke iz 2012., sastoji se od više od 1 milijun elemenata.


Također simuliramo sudare iz podataka o stvarnim nesrećama kako bi stalno mogli unaprijediti značajke kao što su apsorbirajuća struktura karoserije, putnička ćelija, zračni jastuci, sigurnosni pojasevi i sjedala sa zaštitom od ozljeda istezanja vrata.

Saznajte više o Toyoti

Ichiban 2019: Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za svoj neprestanu posvećenost zadovoljstvu stranaka Ichiban 2019: Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za svoj neprestanu posvećenost zadovoljstvu stranaka Evian, Francuska – Ichiban na japanskom znači „broj jedan“. Toyotina nagrada Ichiban je isključivo namijenjena trgovcima iz cijele Europe koji postižu najbolje rezultate na području zadovoljstva stranaka. Novi Toyota Centar u Splitu Novi Toyota Centar u Splitu Svečano otvorenje novog Toyota prodajno servisnog centra ''Auto Čondić'' Novi Toyota RAV4 i Toyota Corolla osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Novi Toyota RAV4 i Toyota Corolla osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Toyota Corolla i RAV4 2019., su ostvarili najbolji mogući rezultat osvojivši maksimalnih 5 zvjezdica kao ocjenu sigurnosti vozila po najnovijem i strožem ispitivanju Euro NCAP za 2019. godinu. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL Od privlačnih obrisa do zadivljujućeg JBL audio sustava, nova Toyota C-HR Hybrid Neon Lime izgleda dojmljivo, zvuči predivno, a vozi se neodoljivo. Doista je poslastica za sva osjetila.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK