Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Test vožnja:

nekada – sada ili kako mi „leži“ automobil

Mogućnost da se izabere bilo koji od raspoloživih modela s puno opreme, zatim vozi na licu mjesta oko pola sata u društvu iskusnog prodavača, a uz to kava i ugodno društvo - idealan su ambijent za planiranje ili samo maštanje o novom automobilu.

Proizvođači vozila su nekada organizirali test vožnje samo za iskusne i sigurne kupce. Po definiciji, to je značilo testiranje performansi vozila i svakako je aludiralo na činjenicu da su u stvari iskusni vozači tj. svega mali broj vozača, oni koji mogu procijeniti tehničke karakteristike novog automobila, nove sustave, te da imaju mogućnost prvi uživati u vožnji.
S vremenom se broj vlasnika automobila povećavao i ozbiljne automobilske marke su se okrenule kako usavršavanju vozila, tako i poboljšavanju usluge prema krajnjim kupcima.
Danas, test vožnja znači testiranje bilo kojeg modela automobila, razgovor o novim sustavima i novostima u opremi, druženje s ljubiteljima automobila i mogućnost dobivanja informacija na licu mjesta o aktualnim popustima ili modelima s lagera koji se moraju što prije rasprodati.
Pojedini trgovci organiziraju i „Druženje s kupcima“ ili „Dane otvorenih vrata“, a kupci najčešće prema planovima za kupnju novog automobila, zamjenom staro za novo ili jednostavno testiranjem, provjeravaju kako im koji model u stvari "leži".
9 zašto Toyota test vožnja:

  1. Zato što termin za test vožnju odmah mogu dogovoriti s Toyota partnerom
  2. Zato što me poštuju, bilo kao kupca ili jednostavno nekoga tko samo testira vozilo
  3. Zato što su Toyota partneri profesionalni i imaju strpljenja da mi sve objasne
  4. Zato što odmah dobijem ponudu za Toyota vozilo koje me zanima
  5. Zato što se uvijek osjećam ugodno i dobrodošlo
  6. Zato što volim japansku marku s tradicijom
  7. Zato što mogu odmah saznati sve o popustima
  8. Zato što mogu saznati kada stižu novi modeli
  9. Zato što u životu dajem povjerenje proizvodu i marki u koju vjerujem

/
Besplatno testirajte Toyotu
Kampanjom koja je započela u lipnju 2015. godine, Toyota je pomaknula standarde u pogledu načina na koji ljubitelje ove marke privlači na testiranje Toyota vozila.
Prijašnjih godina se činilo da osoba već mora biti pred samom kupovinom automobila da bi mogao ugovoriti testnu vožnju. Danas se mnogo toga promijenilo, iako su predrasude o tome da se test vožnja plaća još uvijek prisutne ili su pak potencijalni kupci prestravljeni činjenicom da trebaju sjesti u novi automobil koji nije njihov.
Iako je kriza na tržištu Republike Hrvatske ostavila utjecaja ipak, kako je oduvijek i bilo, svatko tko radi profesionalno i predano, uvijek će ostaviti trag i zadobiti poštovanje. 
Vrlo jakom kampanjom s ciljem da na još bolji i efikasniji način omogući kupcu da što jednostavnije, ovisno o vlastitom slobodnom vremenu, zakaže vožnju bilo kojeg Toyotinog modela, Toyota je s preko 270 ugovorenih test vožnji u lipnju i srpnju približila svoja vozila i Toyota brend ljudima širom Hrvatske!
Obrazovani i profesionalni prodajni savjetnici stoje na raspolaganju, kako tijekom test vožnje tako i u bilo kojem drugom trenutku, da objasne detalje na vozilu, način na koji se sustavi koriste ili kako se ekonomično vozi. Sada je test vožnja, s pravim i educiranim kadrom, postala mini škola vožnje, a u salonima koji su opremljeni najnovijom tehnologijom, uz kavu i ugodno društvo, vozilo možete konfigurirati prema svojim željama, on-line.
Sa zadovoljstvom i sa sigurnošću da će uživati u profesionalnoj prezentaciji vozila, fenomenalnom proizvodu i izuzetno educiranom kadru, pozivamo sve da provjere ove tvrdnje i uživaju u iskustvu vožnje Toyota vozila koja voze milijuni ljudi diljem svijeta.
 

Tekst: Marina Zaninović Pranjić

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK