1. Business
 2. Toyota Professional
Odaberite

Toyota Professional

Pomažemo firmama da dobiju sve proizvode i usluge koje su im potrebne da ostanu u pokretu. Saznajte više o tome kako vam možemo pomoći pri poslovanju.
01

Pružamo vam podršku pri poslovanju

Nudimo pouzdan, poseban asortiman proizvoda, komercijalnih vozila i usluga za poslovne potrebe.
02

Više od komercijalnog vozila

Naša osnovna načela pri poslovanju su osigurati klijentima kvalitetu, pobrinuti se za njih i omogućiti im da budu bezbrižni. Toyota Professional partner je na kojeg se možete osloniti.
03

Alati prilagođeni vašim potrebama

Uvijek nastojimo pronaći najbolje alate za posao koji obavljate te vam pružiti najviše razine usluge kako biste uvijek bili zadovoljni.

Saznajte više o programu Toyota Professional

Tim Toyota Professional uvijek će se za vas pobrinuti. Znamo da vam je vozilo nužno za obavljanje posla, pa nastojimo učiniti sve što možemo kako biste ostali u pokretu. Naš poseban asortiman proizvoda i usluga pomaže vam u poslovanju i jamči najbolje u klasi performanse i kapacitete nosivosti.

Kako vam naše usluge mogu pomoći?

Neovisno o tome treba li vam zamjensko kombi vozilo, osiguranje, ekspresni servis ili pomoć na cesti, Toyota Professional pravi je izbor i partner za laka komercijalna vozila. Naš bogati asortiman usluga ispunit će sve vaše poslovne potrebe.
 • Do 10 godina Toyota Relax

  Jamstveni program Toyota Relax program je kojem možete vjerovati i koji pruža bezbrižnost svim tvrtkama. Iznimno smo ponosni na kvalitetu i pouzdanost naših vozila, pa zato rabljena vozila Toyota dolaze s 3-godišnjim jamstvom proizvođača i dodatnim jamstvom u trajanju od 12 mjeseci, ili do 15000 prijeđenih kilometara, nakon svakog servisa*. To ukupno znači jamstvo do 10 godina ili 200 000 prijeđenih kilometara, ovisno o tome koji se uvjet ispuni prvi. Možete se opustiti jer uvijek štitimo vaše poslovanja i u dobrim ste rukama.

 • Pomoć na cesti 24 / 7

  Vozila se u Toyoti proizvode tako da budu što pouzdanija. Ali problemi su i dalje mogući, posebice u lošim vremenskim uvjetima ili ako su uvjeti na cesti loši. Nasreću, Toyotina služba za pomoć na cesti stoji vama i vašoj tvrtki non-stop na usluzi, u tuzemstvu i u inozemstvu. Usluga pokriva pomoć za uklanjanje kvara, vuču vozila i uslugu smještaja ako vam zatreba.

 • Zamjensko kombi vozilo

  U paketu Toyota Professional Service možete rezervirati zamjensko kombi vozilo, što vam jamči slobodu kretanja u svakoj situaciji. Uslugu rezervirajte u isto vrijeme kad i redovni servis kako biste bili sigurni da će vam zamjensko vozilo biti dostupno.

 • Vaš partner za osiguranje

  Nudimo brojna rješenja za osiguranje, posebno prilagođena vašim potrebama i potrebama vaše tvrtke. Kao najbolji partner za osiguranje komercijalnih vozila, nudimo sve na jednom mjesto za profesionalno rješavanje jamstvenih zahtjeva, kvalitetne popravke i još puno toga. Uživajte u bezbrižnosti koju vam omogućujemo, a koja jamči minimalne zastoje pri radu.

Toyota osiguranje

Mi u tvrtki Toyota Professional razumijemo koliko vam je vozilo važno u svakodnevnom poslovanju. Zato usluga Toyota Insurance Service nudi osiguranje za motorna vozila s posebnim pokrićem i posebno prilagođeno vašim potrebama. Uz osiguranje Toyota Professional Insurance možete bezbrižno uživati u vožnji svog lakog komercijalnog vozila jer znate da vas mi pokrivamo. Pružamo vam rješenja osiguranja po mjeri, kvalitetne popravke i profesionalno rukovanje. To znači da se, u slučaju imobilizacije vašeg vozila, možete osloniti na veliku mrežu Toyotinih stručnjaka, koji pružaju visokovalitetne i profesionalne usluge popravka vozila Toyota i zahvaljujući kojima možete bezbrižno nastaviti vožnju.
 • Široka paleta jamstvenih pokrića Fleksibilne usluge Toyota Professional omogućuju vam da pronađete pravi paket osiguranja za sebe. Možete odabrati paket osiguranja koji najbolje zadovoljava vaše potrebe. Bilo da se radi o osiguranju odgovornosti prema trećim stranama, običnom ili kasko osiguranju, dostupan je velik broj različitih opcija za nova i rabljena vozila. Kod svog omiljenog trgovca pronaći ćete najbolji paket osiguranja, bilo da se radi o pojedinačnoj polici osiguranja ili kompletu polica u okviru ponude za leasing ili kredit. Ako nešto ne bude u redu s vašim vozilom, naše lako dostupne i brze usluge čuvat će vas na cesti i osigurati vam zamjensko kombi vozilo u tren oka, kao i usluge popravaka u skladu s visokim Toyotinim standardima i isključivo s originalnim rezervnim dijelovima
 • Pokriće za prijevoz osobnih stvari Ako odaberete usluge Toyota Professional, odabrat ćete osiguranje koje pruža više. Naša vozila ne prevoze samo vas od točke A do točke B, prevoze i sve vaše alate. Time vam kroz uslugu Toyota Insurance Service nudimo pokriće za sav dragocjeni alat koji vam je potreban za obavljanje posla, uključujući i u slučajevima krađe i vandalizma. Tako možete biti bezbrižni jer znate da će vaše osobne stvari sigurno stići na svoje odredište. Nijedan drugi proizvođač ne nudi slično pokriće u Europi.
 • Pokriće za dodatnu opremu Osim toga, osigurat ćemo da se popravi svaki dio vašeg vozila marke Toyota. To uključuje originalnu dodatnu opremu i/ili preinake i nadogradnje vozila, primjerice nosače za pohranu i dodatke za hladnjače. Ovisno o tome kakvim se poslom bavite, vaše se vozilo može nadograditi i preinake se mogu obaviti. Usluga Toyota Insurance Service jamči pokriće za sve, pod uvjetom da su te nadogradnje i preinake obavljene uz odobrenje i valjani tehnički pregled.

Saznajte više o našoj komercijalnoj ponudi

Neovisno o tome jeste li malen ili veliki poduzetnik, možete biti sigurni da ćemo vam osigurati najkvalitetnija kombi i pick-up vozila.

Provjerite našu posebnu mjesečnu ponudu kod prodavača u blizini i pronađite automobil koji zadovoljava vaše potrebe.

No content found

PROACE CITY VERSO

Brza isporuka!
 • Toyota gospodarska vozila

 • Prednosti Toyota Professional

Treba mi pomoć pri odabiru

Pronađite komercijalno vozilo koje najbolje zadovoljava vaše potrebe
Saznajte više

Preinake

Velika mreža ovlaštenih nadograditelja za vozila Toyota nudi standardne i izvanserijske usluge nadogradnji u skladu s potrebama vaše tvrtke. Neovisno o tome treba li vam jače i robusnije rješenje za odlaganje robe, dodatak za hladnjaču ili poseban okvir za kombi vozilo, stojimo vam na raspolaganju za pomoć sa svim zahtjevima za nadogradnju. A kad neki nadograditelj ima status „Toyota Authorised Converter” (ovlašteni Toyotin nadograditelj), to znači da zadovoljava naše stroge standarde kvalitete za proizvodnju i obradu u svim fazama postupka koji obavlja.