1. Buy & Offers
  2. Insurance
  3. Full-hybrid insurance
Odaberite

Puno osiguranje hibrida

Puno osiguranje hibrida inovativno je i intuitivno rješenje za osiguranje, posebno namijenjeno vlasnicima Toyota hibridnih vozila. Potiče vas na najpovoljnije moguće korištenje svoga hibrida te nagrađuje sigurnu vožnju na električni pogon, uz uštede na premijama prilikom produljenja osiguranja.

Vozite sigurnije

Vozite svoga hibrida sigurnije, na maksimalno miran i ekonomičan način.

Vozite ekonomičnije

Izvucite maksimum iz svoga hibrida i provjerite koliko ga vremena možete voziti na električni pogon.

Uštedite novac na premijama automobilskog osiguranja

Što više kilometara prevalite na električni pogon, više ćete uštedjeti na premijama osiguranja prilikom sljedećeg produljenja osiguranja.

Na koji način osiguranje funkcionira?

  • Ukoliko vozite novi Toyota hibrid, automobil vam je u cijelosti povezan pomoću DCM funkcije povezivanja.
  • Aplikacija MyT obavještava vas o udaljenosti prevaljenoj na električni pogon pa ćete saznati na koji način svoj hibrid možete voziti maksimalno ekonomično i mirno.
  • Što se više vozite na električni pogon (EV), manje novca trošite na benzin, smanjujete emisije CO2 te štedite na premijama prilikom produljenja osiguranja.

 

Toyota osiguranje

  • Toyota osiguranje nagrađuje vas ovisno o udjelu kilometara prevaljenih vašim hibridom u EV načinu rada u odnosu na benzinski pogon na način da vam se smanjuje premija prilikom produljenja osiguranja.
  • Što više električnih kilometara prevalite, više ćete uštedjeti, jer smatramo da je miran vozač hibrida ujedno i sigurniji vozač.

FAQS

Puno osiguranje hibrida možete ugovoriti na način da posjetite svog lokalnog Toyota trgovca gdje će vas član našeg tima provesti kroz postupak sklapanja osiguranja te odgovoriti na sva vaša eventualna pitanja.

Ugovor o Punom osiguranju hibrida u pravilu se sklapa na razdoblje od 12 mjeseci, a po isteku tog razdoblja imate priliku produljiti osiguranje.

Nakon što sklopite osiguranje, preuzmite aplikaciju MyT i registrirajte se (idealno bi bilo to obaviti prilikom primopredaje vaše Toyote kako bi vam se već prvo putovanje prikazalo). Zatim unutar aplikacije odaberite korištenje povezanih usluga. Kad ga odaberete, unutar aplikacije MyT pronaći ćete ikonu „Osiguranje“ za pristup nakon svakog putovanja, zajedno s kratkim objašnjenjem načina korištenja dostupnih funkcija.

Puno osiguranje hibrida trenutno je dostupno za sljedeće modele: New Generation Yaris Hybrid, Yaris Cross Hybrid, Corolla Hybrid (Hatchback, TS, S), Camry Hybrid, C-HR, RAV4 Hybrid i Highlander.

Predviđeno je da vam Puno osiguranje hibrida pomogne u najpovoljnijem mogućem načinu korištenja hibrida. Toyota osiguranje nagrađuje vas ovisno o udjelu kilometara prevaljenih vašim hibridom u EV načinu rada u odnosu na benzinski pogon na način da vam se smanjuje premija prilikom produljenja osiguranja. A što više električnih kilometara prevalite, više ćete uštedjeti, jer smatramo da je miran vozač hibrida ujedno i sigurniji vozač. Primjerice, ako vam ukupna kilometraža iznosi 500 km, a na električni pogon ste prevalili 200 km, sustav će izračunati da EV način rada koristite na razini od 40% (200/500).

Popust ostvarujete po isteku početnog razdoblja osiguranja, a primjenjuje se na premiju osiguranja za narednu godinu ili mjesec, ovisno o lokalnoj ponudi. Ostvarivanje popusta može biti uvjetovano prevaljivanjem određenog minimalnog broja kilometara na električni pogon, ovisno o lokalnoj ponudi.

Kad kliknete na aplikaciju MyT, podatke o Punom osiguranju hibrida pronaći ćete u rubrici „Poduka vozača hibrida“ ili kliknite na ikonu „Osiguranje“.