1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Toyota bZ4X
Odaberite
Odaberite

Toyota bZ4X

Od 405.700 kn
Vrijedi do 31.7.2022.

Toyota bZ4X
ISKORISTITE POTICAJE
100% električna Toyota bZ4X

Do 10 godina jamstva Toyota Relax bZ4X ELEGANT FWD

PREDNJI POGON
Elektromotor FR 150 kW

(204 KS / 512km EV doseg)
toyota bz4x
REDOVNA CIJENA / 405.700 kn MJESEČNA RATA: 6.103 kn

Oprema Elegant FWD uključuje:

Paket aktivne sigurnosti TOYOTA SAFETY SENSE®
AVAS (Acoustic Vehicle Approach System) Sustav zvučnog upozorenja okoline na približavanje tihog vozila
Alarm
Automatski bezstupanjski E-CVT mjenjač
Ulazni punjač za AC punjenje 7 kW i 150 kW za DC brzo punjenje
Kabel za punjenje preko šuko utičnice i kabel za punjenje na EV stanici za punjenje (Mennekes 32A) s dodatnom torbom za pohranu kabla
Stražnja kamera za pomoć pri vožnji unatrag
Navigacija T1 “cloud” (Besplatno prve 4 godine)
Prikaži više
Bežično povezivanje – omogućuje kompatibilnost s Apple CarPlayTM* aplikacijama (*dostupnost ovisi o pametnom telefonu)
Metalik boja
18'' aluminijski naplatci, Gume 225/60 R18
Krovni nosač, uzdužni
Automatski dvozonski klima uređaj
Toyota Touch MM21, zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 8'' (20,3 cm)
Bluetooth® sustav bezručnog telefoniranja
Kožni upravljač s vibracijskim upozorenjem
Upravljanje audio sustavom, telefonom, putnim računalom, tempomatom, LDA i ASL sustavima putem upravljača Prikaži manje


bZ4X Executive Tech AWD

POGON NA SVE KOTAČE
Elektromotor FR 80 kW + RR 80 kW

(218 KS / 467km EV doseg)
toyota bz4x
REDOVNA CIJENA / 466.600 kn MJESEČNA RATA: 7.019 kn

Oprema Executive Tech AWD uključuje:

Paket aktivne sigurnosti TOYOTA SAFETY SENSE +3 ®
Sustav uočavanja vozila u mrtvom kutu (BSM)
Panoramic View Monitor (Omogućuje 360° pogled oko vozila te pogled na vozilo i okolinu iz ptičje perspektive pomoću 4 kamere)
Driver Monitor Camera (DMC) Poboljšane performanse PCS (Pre Collision System)
Presvlake sjedala u kombinaciji kože i tkanine
3-LED projektorska prednja svjetla s automatskim podešavanjem visine snopa
Kabel za punjenje preko Šuko utičnice i kabel za punjenje na EV stanici za punjenje (Mennekes 32A) s dodatnom torbom za pohranu kabla
Toyota Touch MM21 zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 12,3'' (31,2 cm)
Prikaži više
Grijana prednja sjedala i grijano vjetrobransko staklo
Ambijentalna rasvjeta Prikaži manje


Odvezite vašu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si DO 10 GODINA JAMSTVA UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.*

Kako najlakše do poticaja?

Pravo na sredstva Fonda za zaštitu okoliša odnosno ''poticaje'' mogu ostvariti :

  • punoljetne fizičke osobe (građani)
  • obrtnici i fizičke osobe slobodnog zanimanja, trgovačka društva i ustanove izvan javnog sektora, vjerske zajednice, te neprofitne organizacije ( osim udruga i zadruga)

a koje imaju prebivalište odnosno sjedište na području Republike Hrvatske.

Prvi korak je kontakt sa ovlaštenim Toyota trgovcem koji će za vas napraviti prijavu za kupnju željenog modela. Unosom vaših podataka i obavezne dokumentacije kreira se REZERVACIJA  i POTVRDA s rednim brojem prijave. Nakon kreiranja rezervacije dobit ćete upute za uplatu predujma, čijom uplatom je vaša prijava potvrđena.
Svi modeli vozila za koja je moguće dobiti poticaje bit će javno dostupni na posebnoj stranici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (www.fzoeu.hr) od dana objave javnog poziva za sufinanciranje. (Toyota modeli za koje je moguće dobiti poticaje: Toyota bZ4x i RAV4 Plug-In)
Ne. Poticaji se dodjeljuju na Plug in – hibridne modele do najviše 50g/km CO2, na električne modele ili na vozila s pogonom na vodik. Svi modeli vozila za koja je moguće dobiti poticaje bit će javno dostupni na posebnoj stranici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (www.fzoeu.hr) od dana objave javnog poziva za sufinanciranje.
Ne. Poticaj je primjenjiv isključivo na nova motorna vozila odnosno vozila koja u trenutku prodaje u Republici Hrvatskoj ili ranije nisu bila registrirana.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći online.

*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 185.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača.

Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite www.toyota.hr ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta.

Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Toyota bZ4X Elegant FWD

Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga mjesečna fiksna kamatna stopa vezana za EUR iznosi 5,25%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila (maksimalni trošak obrade za potrošače iznosi 146,00 EUR odnosno 1.100,00 HRK) te EKS iznosi 5,47%. Period financiranja je od 24 do 60 mjeseci, učešće iznosi 20,00% od kupoprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je mjesečna, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća, u HRK prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. na dan izdavanja obavijesti o dospijeću.

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju:

U slučaju kada kupoprodajna cijena vozila iznosi 405.700,00 HRK s uključenim PDV-om i PPMV-om (ukoliko je isti primjenjiv), a učešće je u iznosu od 81.140,00 HRK, iznos financiranja je 324.560,00 HRK.

Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 60 mjeseci mjesečna fiksna kamatna stopa vezana za EUR iznosi 5,25%, trošak obrade iznosi 1.100,00 HRK, mjesečna leasing rata iznosi 6.102,81 HRK, otkupna vrijednost iznosi 4.057,00 HRK, a EKS iznosi 5,47%. Leasing rata je mjesečna, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća, u HRK prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. na dan izdavanja obavijesti o dospijeću. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 452.465,60 HRK.

Toyota bZ4X Executive Tech AWD

Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga mjesečna fiksna kamatna stopa vezana za EUR iznosi 5,25%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila (maksimalni trošak obrade za potrošače iznosi 146,00 EUR odnosno 1.100,00 HRK) te EKS iznosi 5,45%. Period financiranja je od 24 do 60 mjeseci, učešće iznosi 20,00% od kupoprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je mjesečna, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća, u HRK prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. na dan izdavanja obavijesti o dospijeću.

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju:

U slučaju kada kupoprodajna cijena vozila iznosi 466.600,00 HRK s uključenim PDV-om i PPMV-om (ukoliko je isti primjenjiv), a učešće je u iznosu od 93.320,00 HRK, iznos financiranja je 373.280,00 HRK.

Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 60 mjeseci mjesečna fiksna kamatna stopa vezana za EUR iznosi 5,25%, trošak obrade iznosi 1.100,00 HRK, mjesečna leasing rata iznosi 7.018,91 HRK, otkupna vrijednost iznosi 4.666,00 HRK, a EKS iznosi 5,45%. Leasing rata je mjesečna, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća, u HRK prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. na dan izdavanja obavijesti o dospijeću. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 520.220,60 HRK.