1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. RAV4 HYBRID BLACK EDITION
Odaberite

Vrijedi do 30.11.

Style 2.5 VVT HSD (218 KS/ 160 KW)

RAV4 HYBRID BLACK EDITION

FINANCIRANJE 33/33/33

Uz izuzetnu pokretljivost i upravljivost RAV4 je klasa za sebe. Snažan izgled moćnog i autentičnog SUV-a s kompaktnim dimenzijama i upravljivošću upotpunjen je specijalnim izdanjem s istaknutim unutarnjim i vanjskim detaljima u samo jednoj boji. Istražite njegovo novo izdanje i ponudu.

Odvezite vašu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si DO 10 GODINA JAMSTVA UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.*
To može samo Toyota!

Godišnja leasing rata: 105.453 kn

✔ Hibridni pogon dostupan za preko 50% vaše gradske vožnje na struju i automatski e-CVT mjenjač u cijeni vozila
✔ Toyota Safety Sense 2® (napredni paket aktivne sigurnosti)
✔ Toyota Touch 2, zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 8" (20,3 cm)
✔ Sportska sjedala u kombinaciji kože i tkanine
✔ Metalik crna boja
✔ 19" aluminijski naplatci u crnoj boji

Odlučite li se za nanošenje zaštitnog premaza Toyota ProTect, uz zaštitu vozila izvana, besplatno ćete dobiti i zaštitu unutrašnjosti. Ponuda vrijedi do isteka zalihe.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći online.

*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 160.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite www.toyota.hr ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za EUR iznosi 0,00%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila te EKS iznosi 0,99% . Period financiranja je 24 mjeseca, učešće iznosi 33% od kupoprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je godišnja, s PDV-om, te se plaća u HRK.

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju:

U slučaju kada kupoprodajna cijena vozila iznosi 319.555,00 HRK s uključenim PDV-om, a učešće je u iznosu od 33% kupoprodajne cijene vozila, iznos financiranja je 214.101,85 HRK. Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 24 mjeseci godišnja fiksna kamatna stopa vezana za EUR iznosi 0,00%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila, godišnja leasing rata iznosi 105.453,15 HRK, a EKS iznosi 0,99 Leasing rata je godišnja, s PDV-om, te se plaća u HRK. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 322.750,55 HRK.

*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Toyota partnera. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.POVEZANE PONUDE

No content found

TOYOTA C-HR HYBRID ELECTRIC

Brza isporuka
353,00 € / 2.659,68 kn mjesečno