1. Company
  2. Toyota Talk
Odaberite

ToyotaTalk

Dvojica uspješnih sportaša objasnila što za njih predstavlja bezbrižnost u sportu
  • Na Sport Festu u Poreču održan tradicionalan ToyotaTalk
  • Olimpijac Giovanni Cernogoraz i Paraolimpijac Antonio Franko podijelili što za njih predstavlja bezbrižnost u sportu.
  • Na Olimpijskim igrama i Paraolimpijskim igrama u Parizu Toyota je osigurala bezbrižnost transporta cijelom paletom električnih vozila i vozila na vodikove članke, uključujući jedinstvene verzije modela razvijenih posebno za taj događaj.


U sklopu Sport Festa, održanog prošlog vikenda u Zagrebu održao se već tradicionalni Toyota Talk. Ovoga puta na njemu su sudjelovala dva sportska velikana, Giovanni Cernogoraz, olimpijski, svjetski i europski prvak te državni rekorder u disciplini sportskog streljaštva – trap i Antonio Franko, najuspješniji hrvatski triatlonac koji je zauzeo sjajno 5. mjesto na POI u Tokiju.

Tema kojom su se bavili bila je „Bezbrižnost u sportu“, tj. koji sve uvjeti moraju biti zadovoljeni da bi se sportaš mogao fokusirano posvetiti uspjehu i na koji način im zajednica u tome može pomoći.

Sportaši ulažu svoje vrijeme, trud, zdravlje i zapravo čitav život kako bi bili najbolji u disciplinama kojima se bave. Taj put zna biti jako težak i izazovan i potrebno je osigurati određene temelje kako bi se većina prepreka ipak mogla prijeći.

Antonio i Giovanni podijelili su svoje priče o uspjehu, koje korake smatraju ključnima u osiguravanju uspjeha, što za njih predstavlja bezbrižnost da bi neometano mogli trenirati i postizati rezultate i još mnogo toga.

Na ovom putu veliku ulogu ima Međunarodni olimpijski odbor, čija uloga upravo leži u osnaživanju zastupljenosti sportaša u procesima donošenja odluka olimpijskog pokreta, podržavanju razvoja sportaša u njihovim sportskim i nesportskim karijerama kao i promicanju uključenosti sportaša u donošenje odluka u cijelom olimpijskom pokretu.

Bezbrižnost je jedna od misija i Toyote, globalnog partnera olimpijskog i paraolimpijskog pokreta. Svojom novom kampanjom „Krenimo dalje zajedno“ Toyota bezbrižnost stavlja u fokus i svojim je dodatnim uslugama omogućuje svim svojim strankama. Za Toyotu se svaki doprinos broji i svaka dodatna usluga razvija kako bi zadovoljila potrebe i izvan očekivanja.

Toyota nudi 10 godina jamstva na kvarove i hibridnu tehnologiju, gume, My T aplikaciju koja omogućuje konstantan nadzor nad vlastitim automobilom, upozorenja za nadolazeće servise i online narudžbe, osiguranje, pomoć na cesti i preventivne servise. Na OI i POI u Parizu Toyota je osigurala bezbrižnost transporta cijelom paletom električnih vozila i vozila na vodikove članke, uključujući jedinstvene verzije modela razvijenih posebno za podršku Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Parizu.

Toyotina filozofija „Bolja mobilnost za sve“ vjeruje da je sloboda kretanja temeljna za raznoliko društvo. Toyota je na putu da postane tvrtka za mobilnost, koja radi na smanjenju prepreka u kretanju za sve, bez obzira na njihove fizičke sposobnosti. Uz mnogo tisuća sportaša, osoblja i volontera, Pariz 2024. bit će demonstracija onoga što je moguće kada radimo zajedno za bolje i inkluzivnije društvo.