1. Company
  2. Odbrojavanje do Pariza 2024.: slavimo Toyotine sportaše
Odaberite

Odbrojavanje do Pariza 2024.: slavimo Toyotine sportaše i njihove zajednice

  • Toyota podržava gotovo 300 olimpijskih i paraolimpijskih sportaša diljem svijeta na njihovom putu kvalificiranja i natjecanja na Igrama u Parizu 2024.
  • Bliska suradnja sa sportašima ključna je za Toyotu jer oni odražavaju olimpijski i paraolimpijski duh pomicanja granica i pretvaranja snova u stvarnost.  
  • Toyotina kampanja Start Your Impossible baca svjetlo na heroje koji stoje iza uspjeha sportaša: trenere, suigrače, roditelje i obožavatelje koji ih oblikuju.

U odbrojavanju do Olimpijskih i Paraolimpijskih igara Pariz 2024., Toyota s ponosom ističe nepokolebljivu odlučnost sportaša Team Toyota Global i lokalnih zajednica koje ih podržavaju i pokazuju načine na koje zajedno možemo postići nemoguće. 

 

Toyota je postala svjetski partner u mobilnosti Međunarodnog olimpijskog odbora (MOK) i Međunarodnog paraolimpijskog odbora (IPC) kako bi pomogla u izgradnji održivog društva kroz mobilnost koja nikoga ne zaostaje.

U okviru partnerstva, bliska suradnja sa sportašima ključna je za Toyotu jer oni odražavaju olimpijski i paraolimpijski duh pomicanja granica i pretvaranja snova u stvarnost.

Globalna vizija s lokalnim djelovanjem.

Olimpijske i Paraolimpijske igre nisu samo izlog najboljih ljudskih postignuća, već i nadahnjujućih priča koje svaki sportaš donosi na startnu liniju. 

Na nijedno se putovanje ne ide sam, i ove godine Toyotina kampanja Start Your Impossible baca svjetlo na heroje koji stoje iza uspjeha sportaša: trenere, suigrače, roditelje i obožavatelje koji ih oblikuju. Blisko povezana zajednica pruža emocionalnu podršku, ohrabrenje i motivaciju, pridonoseći samopouzdanju i motivaciji sportaša. Oni djeluju kao katalizator, oblikujući sportaševo putovanje od osnova do savršenstva. Predstavljanje vlastite zajednice postaje snažan motivator, jer sportaši nose ponos svog rodnog grada.

Ovom kampanjom Toyota teži zapaliti iskru beskrajnih mogućnosti koje se nalaze u zajednicama diljem svijeta. 

Upravo to poštovanje prema lokalnim zajednicama i dugogodišnja predanost sportu odražava se u Toyotinoj potpori gotovo 300 olimpijskih i paraolimpijskih sportaša diljem svijeta, na njihovom putu kvalificiranja i natjecanja na Igrama u Parizu 2024.

„Čast je svjedočiti kako sportaši tima Toyote žive u skladu sa svojim načinom razmišljanja "Započnite svoje nemoguće" i nadahnjuju nas svaki dan da učinimo isto. Mnogima će Igre u Parizu 2024. biti vrhunac karijere. Zaista smo uzbuđeni što dijelimo zajedničke vrijednosti sa sportašima, poput timskog duha, stalnog poboljšanja i poštovanja, i što možemo gledati kako briljiraju tijekom Igara u Parizu 2024.

Njihov doprinos i povratne informacije osiguravaju da kontinuirano poboljšavamo svoju podršku kroz sve bolja rješenja proizvoda, kao i mnoge druge inicijative.“

Cedric Borremans, TME voditelj olimpijskog i paraolimpijskog odjela.

Samo u Europi Toyota podržava više od 100 sportaša iz 23 zemlje, a svi imaju za cilj natjecanje na Igrama u Parizu 24, u ukupno 20 olimpijskih i 13 paraolimpijskih disciplina.

„Slušajte sebe. Slušajte svoje snove, stvari koje mislite da možete učiniti i kako mislite da biste ih željeli učiniti. I učinite to sa svojim srcem i koristite svoj um i svoju dušu da se povežete s drugima na svom putu, jer na kraju, sve je u ljudima.“

Birgit Lovise Røkkum Skarstein, norveška paraolimpijska sportašica i društvena poduzetnica, aktualna svjetska prvakinja i paraolimpijska prvakinja u veslačkoj klasi PR1Wx

„Ako mislite da možete nešto postići – učinite to! Pronađite prave ljude koji vam mogu pomoći da stignete tamo gdje želite, jer jedna od stvari u koju također vjerujem je da možete imati cilj, ali nitko ne stiže tamo gdje želi sam. Za ostvarenje sna potreban je tim. Ima puno trenutaka u kojima se osjećam kao da nešto ne mogu učiniti, ali uvijek imam te ljude u redu iza mene da me pokupe kad sam tužan. Kad ljudi vide sportaše kako stoje na vrhu postolja, misle da je to učinila samo jedna osoba, ali u stvarnosti je to bio timski rad.“ 
Damian David George Warner, kanadski atletičar specijaliziran za desetoboj, olimpijski prvak 2020. i četverostruki osvajač svjetske medalje