Besplatno isprobajte
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyota partnera
Moja Toyota
Toyota C-HR HYBRID
za 186.400 kn

10 godina jamstva na hibridnu bateriju

Toyota C-HR 1.8 VVT-i HYBRID (122 KS)

Vrijedi od 27.8.2018. do 30.11.2019.

Toyota C-HR HYBRID

uz EKO POTICAJ od 17.500 kn i BONUS „STARO ZA NOVO“ od 7.500 kn

Vrijeme za Toyotu C-HR HYBRID je upravo sada!

Iskoristite pogodnost zamjene vozila staro za novo uz dodatni bonus na procjenu u iznosu od 7.500 kn za staro vozilo i 17.500 kn EKO poticaja za kupnju novog hibridnog vozila.

Izaberite Vašu idealnu C-HR kombinaciju iz bogate ponude atraktivnih paketa opreme:

*Početna cijena od 186.400 kn (uključen poticaj 17.900kn) odnosi se na opremu C-ENTER s TSS-om, 1,8 VVT-i hybrid (122 KS).
Isključivo za opremu C-ENTER eko poticaj iznosi 17.900kn, za ostale razine opreme kod Toyote C-HR eko poticaj iznosi 17.500 kn.

Najpoželjniji crossover na tržištu već u osnovnom modelu sadrži napredne sustave aktivne sigurnosti Toyota Safety Sense® :

• Sustav automatskog kočenja kod opasnosti od sudara (Pre Collision System)
• Sustav prepoznavanja pješaka (Pre Collision System with Pedestrian Detection)
• Sustav upozorenja prilikom napuštanja prometne trake (Lane Departure Alert)
• Sustav automatskog prebacivanja dugih i kratkih svjetala (Auto High Beam)
• Sustav prepoznavanja prometnih znakova (Road Sign Assist)
• Tempomat s prilagodbom brzine pomoću radara (ACC)
Besplatno isprobajte Toyotu C-HR Hybrid

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.


Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta.
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Povezane ponude

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK