Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyotinog partnera
Moja Toyota
Nova Corolla Hybrid
od 165.900 kn

10 godina jamstva na hibridnu bateriju

Toyota Corolla 1.8 Hybrid (122 KS) Terra

Vrijedi od 27.8.2019. do 31.10.2019.

Nova Corolla Hybrid

uz EKO POTICAJ od 10.000 kn

i BONUS „STARO ZA NOVO“ od 5.000 kn

Odvezite se u novo doba u novoj Corolli, u tri različite karoserijske izvedbe.

Iskoristite pogodnost zamjene vozila staro za novo uz dodatni bonus na procjenu u iznosu od 5.000 kn za staro vozilo i 10.000 kn EKO poticaja za kupnju novog hibridnog vozila.

*Napredni paket aktivne sigurnosti Toyota Safety Sense®:

• PCS (Pre Collision System) Sustav automatskog kočenja kod opasnosti od sudara s prepoznavanjem pješaka i biciklista
• ACC (Adaptive Cruise Control) Tempomat s prilagodbom brzine pomoću radara (radi iznad 40 km/h)
• LDA (Lane Departure Warning) Sustav upozorenja prilikom napuštanja prometne trake s aktivnom pomoći zakretanja upravljača
• LTA (Lane Trace Assist) ) Sustav detekcije i praćenja prometnog traka (samo u kombinaciji sa Direct Shift CVT mjenjačem)
• AHB (Auto High Beam) Sustav automatskog prebacivanja dugih i kratkih svjetala
• RSA (Road Sign Assist) Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Eko poticaj od 10.000 kn obračunat je u prikazanim cijenama u ponudi.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.


Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta.
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Povezane ponude

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK