Besplatno isprobajte
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyota partnera
Moja Toyota
Yaris za sve!
od 121.700 kn*

10 godina jamstva na hibridnu bateriju

Luna TSS 1,5 VVT-i hybrid (100 KS)

Vrijedi od 16.5.2019. do 30.4.2020.

Yaris za sve!

U POBJEDNIČKOJ PONUDI

uz EKO POTICAJ do 16.700 kn

*TSS – Toyota Safety Sense sustav aktivne sigurnosti:

• Sustav automatskog kočenja kod opasnosti od sudara – PCS
• Sustav upozorenja prilikom napuštanja prometne trake – LDA
• Sustav automatskog prebacivanja dugih i kratkih svjetala, senzor dolaska vozila u suprotnom smjeru, senzor za kišu – AHB
• Sustav prepoznavanja prometnih znakova – RSA
Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog i operativnog leasinga u suradnji s UniCredit Leasing Croatia d.o.o, uz kamatnu stopu od 3,45% (EUR, fix) i 4,00% (HRK, fix).
Besplatno isprobajte Yaris Hybrid

*Početna cijena od 121.700kn (uključen poticaj 16.700kn) odnosi se na opremu Luna s TSS-om, 1,5 VVT-i hybrid (100 KS).

Iznos EKO poticaja varira ovisno o opremi, za provjeru iznosa i više informacija obratite se Toyota partneru.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.


Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta.
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Povezane ponude

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.