1. Discover Toyota
  2. Naši brendovi i usluge
  3. Toyota
Odaberite

Brend Toyota

Mi idemo još dalje
U nastojanju pronalaženja čim sretnijeg načina kretanja, mi uvijek idemo još dalje. Nadmašujemo očekivanja današnjih kupaca i predviđamo ona budućih. 

Pouzdanost

Bilo da je riječ o specifikacijama vozila, proizvodnim procesima, brizi za okoliš ili budućnosti automobila, Toyotini inženjeri i dizajneri uvijek koriste svu svoju nadarenost i strast  da bi sve na čemu rade učinili još boljim.

Ova tradicija stalnog poboljšanja omogućila nam je da svojim kupcima možemo ponuditi vozila vrhunske kvalitete, podržana pouzdanim uslugama i transparentnim odnosom s kupcima. 

Promišljenost

U Toyoti uvijek nastojimo nadmašiti očekivanja kupaca i biti nagrađeni njihovim zadovoljnim osmijehom. Kupcima nudimo sigurno i inovativno iskustvo vožnje, koje je lako uklopiti u svakodnevicu.

Naša maloprodajna mreža nudi personalniziranu podršku i iskustvo kupnje koje se pamti. Zato smo u istraživanjima zadovoljstva kupaca godinu za godinom na samom vrhu. 

Zabava

Uvijek smo bili strastveni kada je riječ o automobilima i zabavi koju pruža iskustvo upravljanja automobilom, bilo na prometnicama ili na trkaćim stazama. Cilj nam je svako putovanje učiniti užitkom za sve. 

To znači promišljanje o jedinstvenim potrebama mobilnosti svakog pojedinca te pritom razmišljati ne samo o vozaču, već o svima koji su na bilo koji način u dodiru s našim vozilima i uslugama. 

Vizija

Toyota oduvijek vidi svijet malo drukčije. Gdje drugi vide prepreke, mi vidimo prilike. Zato smo se prvi otisnuli na putovanje prema nultoj stopi emisije. No, to je za nas samo početak. Mi želimo ići i dalje.

Od gradova koji koriste samo čisti vodik, do rješenja mobilnosti korisnih svima, nastojimo stvoriti društvo veće uključivosti i održivosti. Bolji svijet.