1. Discover Toyota
  2. Electrified
  3. Battery Electric
Odaberite

Toyota baterijska električna vozila

Saznajte više o našim električnim vozilima s nultom emisijom

Naša nova generacija baterijskih električnih vozila (EV) uživa pogodnosti našeg iskustva bez premca u elektrifikaciji i pruža izvanrednu mješavinu snage, pouzdanosti i iskoristivosti. U sljedećih pet godina na tržište ćemo pustiti najmanje deset novih vozila s nultom emisijom, predvođene modelom PROACE Electric, furgonom koji nudi 300 km potpuno električnog dosega, 30-minutno brzo punjenje i sve sposobnosti i svestranosti konvencionalnog Proacea.

Sve prednosti baterijskog električnog vozila

S obzirom na to da koriste samo električnu energiju za pogon, EV ima nultu potrošnju goriva i nultu emisiju. Jednostavno se pune, pružaju profinjenu i uzbudljivu vožnju zahvaljujući trenutačno dostupnom okretnom momentu iz elektromotora, a nude i niže troškove korištenja od konvencionalnih vozila. A, s obzirom na to da pridonose poboljšanju kvalitete zraka u gradovima, možete ih voziti u dijelovima grada s ograničenjima u pogledu emisije i gužve.

Trajna snaga

Kao i svaki drugi Toyotin sklop, baterije u našim potpuno električnim vozilima su konstruirane da budu trajne. Radi spokoja naših stranaka, svaka baterija se isporučuje s jamstvom na 8 godina odnosno 160.000 km.

Naš program povrata osigurava da, kada naše baterije električnih vozila dosegnu kraj svog životnog vijeka, njihovo zbrinjavanje bude sigurno i odgovorno. Toyotini ovlašteni serviser trenutno zbrinjavaju više od 90% naših baterija, a naš je cilj reciklirati više od 50% težine hibridne baterije.

 

Kako se puni vaše baterijsko električno vozilo?

Saznajte više

OTKRIJTE PROACE ELECTRIC

Prvi u nizu Toyotinih baterijskih električnih vozila, furgon PROACE Electric nudi poduzećima slobodu nulte emisije bez umanjivanja performansi ili pouzdanosti.