1. Discover Toyota
  2. Electrified
  3. Plug-in Hybrid Electric
Odaberite

Toyota plug-in hibridno električno vozilo

Saznajte više o našim plug-in hibridnim vozilima

Naša plug-in hibridna vozila nude pogodnosti naših hibridnih električnih vozila, ali uz veće performanse i sposobnost savladavanja većih udaljenosti isključivo na električnu energiju. Pune se iz električne mreže u domu ili na punionici, a nude vam doseg do 75 km, bez emisije i bez potrošnje goriva. Za duža putovanja, nezamjetno se prebacuju na svoj učinkoviti benzinsko-električni sustav kako biste spokojno putovali od vrata do vrata.

Najbolje od oba svijeta

Dvojaki izvor energije koji pruža četvrta generacija hibridne tehnologije u modelu RAV4 Plug-in Hybrid i baterija velikog kapaciteta vam omogućava uživanje u najboljem od oba svijeta: dinamičke performanse i izvanredna učinkovitost električnog vozila (EV), uključujući najmanju emisiju CO2 i potrošnju goriva kao i najveći doseg u klasi.

Trajna snaga

Kao i svaki drugi Toyotin sklop, baterije u našim potpuno plug-in hibridnim vozilima su konstruirane da budu trajne. Radi vašeg spokoja, sve baterije se isporučuju s jamstvom u trajanju od 5 godina, odnosno 100.000 km, što – uz godišnju provjeru zdravlja hibrida (Hybrid Health Check) – pokriva vašu bateriju do 10 godina.

Naš program povrata osigurava da, kada naše baterije električnih vozila dosegnu kraj svog životnog vijeka, njihovo zbrinjavanje bude sigurno i odgovorno. Toyotini ovlašteni serviseri trenutno zbrinjavaju više od 90% naših baterija, a naš je cilj reciklirati više od 50% težine hibridne baterije.

Internetske usluge MyT

Od provjere statusa baterije i trenutnog dosega vožnje, do programiranja vremena punjenja, pa čak i temperiranja kabine, aplikacija za pametni telefon MyT nudi posebne funkcije koje će vam pomoći da izvučete najviše iz Toyota plug-in hibrida.

Otkrijte MyT

Pronađite najbolji Plug-In Hibrid za sebe

Od pionirskog Priusa do snažnog RAV4, naša paleta plug-in hibrida pruža uzbudljivo iskustvo vožnje, bez obzira tražite li učinkovitost ili performanse.

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/hr/hr?model=PG