1. Electrified
  2. Baterijska električna vozila
Odaberite

Baterijska električna vozila

Saznajte više o našim električnim vozilima s nultom emisijom

Naša nova generacija baterijskih električnih vozila (BEV) uživa pogodnosti našeg iskustva bez premca u elektrifikaciji i pruža izvanrednu mješavinu snage, pouzdanosti i iskoristivosti. Svaki BEV koristi samo električnu energiju za pogon, pa ima nultu potrošnju goriva i nultu emisiju.
 
U sljedećih pet godina na tržište ćemo pustiti najmanje deset novih vozila s nultom emisijom, predvođene modelom PROACE Electric, furgonom koji nudi 300 km potpuno električnog dosega, 30-minutno brzo punjenje i sve sposobnosti i svestranosti konvencionalnog Proacea.

Sve pogodnosti baterijskog električnog pogona

S obzirom na to da koristi samo električnu energiju za pogon, BEV ima nultu potrošnju goriva i nultu emisiju. Jednostavno se puni, pruža profinjenu i uzbudljivu vožnju zahvaljujući trenutačno dostupnom okretnom momentu iz elektromotora, a nudi i niže troškove korištenja od konvencionalnih vozila. A, s obzirom na to da pridonosi poboljšanju kvalitete zraka u gradovima, možete ga voziti u dijelovima grada s ograničenjima u pogledu emisije i gužve.

 

Pitajte TOYOTU

Stalna snaga

Kao i svaki drugi Toyotin sklop, baterije u našim potpuno električnim vozilima su konstruirane da budu trajne. Radi spokoja naših stranaka, svaka baterija se isporučuje s jamstvom na 8 godina odnosno 160.000 km.

Naš program povrata osigurava da, kada baterije naših baterijskih električnih vozila (BEV) dosegnu kraj svog životnog vijeka, njihovo zbrinjavanje bude sigurno i odgovorno. Toyotini ovlašteni serviseri trenutno zbrinjavaju više od 90% naših baterija, a naš je cilj reciklirati više od 50% težine hibridne baterije.

KAKO SE PUNI VAŠE BATERIJSKO ELEKTRIČNO VOZILO?

Saznajte više

Predstavljamo Toyotu bZ

Dobro došli u seriju Toyota bZ, novu podmarku Toyote. Ova raznovrsna obitelj baterijskih električnih modela sljedeće generacije se ne zaustavlja na nultoj emisiji, nego mijenja živote i iskustva. Nakon najave uz zadivljujući koncept Toyota bZ4X, prvi model iz Toyotine serije bZ će biti dostupan sredinom 2022. To ne želite propustiti.

Otkrijte Toyotu bZ