1. New Cars
  2. Design
Odaberite

Jedinstven stil i upečatljiv izgled

Toyota bZ4X savršen je spoj elegancije i naprednog izgleda električnog vozila, s daškom provjerenog SUV dizajna. Rezultat je inovativno električno vozilo koje se dobro snalazi na svim vrstama terena, kamo god odlučili krenuti.

Upadljiv gradski dizajn. Istaknute SUV sposobnosti

bZ4X ikonskog je izgleda i dizajna prikladnog za gradsku vožnju, s performansama spremnim za sve avanture na otvorenom. Kombinirajući elegantnu i naprednu aerodinamičnost BEV vozila, s robusnom snagom SUV modela, bZ4X uspješno svladava sve izazove.

  • S karakterističnim prednjim krajem novog oblika „mlata”, tanka prednja svjetla dodatno naglašavaju upečatljiv izgled vozila.
  • Ističući prekrasnu liniju s dugačkim međuosovinskim razmakom, upečatljivi crni koševi blatobrana jasno pokazuju SUV podrijetlo gledano s boka. 
  • Niska visina krova doprinosi izvanrednoj aerodinamičnosti tako što smanjuje otpor vjetra i pruža iznimno glatku vožnju.
Višefunkcijski zaslon
Kolo upravljača
Vozite se i uživajte u vrhunskoj udobnosti
12,3” zaslon
Premium materijali
Posebno namijenjeno za sve vrste putovanja
Iznimno prostran model

Višefunkcijski zaslon

Na tankoj i nisko postavljenoj ploči s instrumentima prikazuju se važni podaci kao što su brzina i razine goriva, a nalazi se točno iznad kotača, pod savršenim kutom i linijom za pregled vozaču.

Kolo upravljača

Intuitivne značajke omogućuju vam da se usredotočite na cestu ispred sebe. Pametno postavljeni brojčanici i kolo upravljača bez kućišta doprinose boljoj vidljivosti i smanjuju vrijeme potrebno vozaču da reagira. Omogućuju pristup važnim informacijama bez skretanja pogleda s ceste.

Vozite se i uživajte u vrhunskoj udobnosti

Inteligentno dizajniran kokpit i prostrana unutrašnjost iznimno su profinjeni, dok nordijski nadahnute strukture i matirani detalji završne obrade stvaraju ugodan osjećaj za sve putnike.

12,3” zaslon

Na 12,3” dodirnom zaslonu prikazuju se sve važne informacije na jednom mjestu.

Premium materijali

Luksuzna perforirana tkanina i mekani nasloni za ruku s ukrasima unutrašnjost čine toplom i udobnom.

Posebno namijenjeno za sve vrste putovanja

Prostrana kabina s pet sjedala pruža brojne premium značajke, osiguravajući da svaki putnik bezbrižno uživa u putovanju, udobno smješten u prostranoj unutrašnjosti.

Iznimno prostran model

Dugački međuosovinski razmak pruža dovoljno prostora za noge, a prtljažnik je iznenađujuće velik i zapremnina mu iznosi do 452 l.

Posebno namijenjeno za sve vrste putovanja

Istaknute značajke za vozača

  • Panoramski krovni otvor

    Panoramski krovni otvor doprinosi elegantnom izgledu vanjštine i dodatno naglašava osjećaj prostranosti u prozračnoj unutrašnjosti. Sjenilo za sunce s električnim upravljanjem doprinosi blokiranju svjetla i štiti od štetnih zraka i topline pod izravnom sunčevom svjetlosti.