1. New Cars
Odaberite

Odaberite razinu opreme

4 Opcije

 • Camry - Style - Sedan

  Camry Style

  Hybrid
  Sedan

  Odaberite svoj motor


  Od

  44.360 €

  /Više informacija

  Detalji o financiranju

  Bestupanjski mjenjač (CVT) | 4X2
 • Camry - Sol - Sedan

  Camry Sol

  Hybrid
  Sedan

  Odaberite svoj motor


  Od

  47.278 €

  /Više informacija

  Detalji o financiranju

  Bestupanjski mjenjač (CVT) | 4X2
 • Camry - Executive - Sedan

  Camry Executive

  Hybrid
  Sedan

  Odaberite svoj motor


  Od

  50.138 €

  /Više informacija

  Detalji o financiranju

  Bestupanjski mjenjač (CVT) | 4X2
 • Camry - Premium - Sedan

  Camry Premium

  Hybrid
  Sedan

  Odaberite svoj motor


  Od

  53.982 €

  /Više informacija

  Detalji o financiranju

  Bestupanjski mjenjač (CVT) | 4X2

Što sad želite učiniti?

Predvodnik hibridne generacije

Na modelu Toyota Camry sve postaje jasnije. Njegova izrada temelji se na više od 20 godina stručnosti u području razvoja hibridne tehnologije, a visoke performanse savršen su spoj dinamičnih inovacija i bezvremenske elegancije.

Hibridna snaga koja ima svrhu

Pogoni ga tihi 2,5-litreni hibridni, benzinski motor sa samostalnim punjenjem, a Camry Hybrid ima dovoljan okretni moment pri manjim brzinama i iznimno je snažan pri većim brzinama te omogućuje brzo ubrzavanje. Pripremite se za vožnju kakvu još niste iskusili.

Ulijeva povjerenje na cesti

Svaki element modela Camry odiše samouvjerenošću. Redizajnirana prednja maska ima donje šipke maske više pomaknute unatrag, čime je postignut nov, upečatljiv izgled uz maksimalni učinak.

U prvom planu je prozračni prostor koji djeluje smirujuće

Prvoklasno iskustvo pri vožnji, model posebno dizajniran za svakodnevne potrebe. U ovoj vrhunskoj limuzini profinjenost je podignuta na novu razinu, a suvremeni kokpit na pametan način osigurava maksimalno povećanje prostora s ergonomski prilagođenim, plivajućim 9“ dodirnim zaslonom u boji.

Vozite se opušteno i udobno

Camry putnicima pruža ugodnu vožnju, a da pritom ne radi nikakve kompromise u pogledu prostranosti. Kvalitetna sjedala izrađena su od najfinijih materijala kako bi svima bilo ugodno, a ima i dovoljno prostora za glavu i možete komotno ispružiti noge i uživati na otvorenoj cesti.

Jednostavna mogućnost povezivanja

Toyota Camry vam putem aplikacije MyT omogućuje da odmah pristupite svim informacijama koje su vam potrebne. Povežite se i ostanite u kontaktu sa svojom hibridnom Toyotom Camry jer će vam se otvoriti čitav svijet novih mogućnosti
 • Multimedijski sadržaji dostupni na dodir Veliki 9" multimedijalni dodirni zaslon omogućuje vam jednostavno povezivanje. Jednostavno sinkronizirajte svoj pametni telefon putem značajke CarPlay ili Android Auto™ da biste ostali povezani, ili ako želite lako pronaći omiljeni popis pjesama.
 • Visoka kvaliteta zvuka Isključite se od vanjske buke i uživajte u omiljenoj glazbi sa zvukom vrhunske kvalitete. Devet premium zvučnika sustava ozvučenja JBL oživljavaju svaku pjesmu.
 • Udobnost zajamčena svim putnicima Ekskluzivna upravljačka ploča na stražnjem naslonu za ruku putnicima straga omogućuje da kontroliraju svoj doživljaj podešavanjem svih značajki, od glazbe do regulacije temperature i sjenila za sunce.

USLUGE NA DALJINU

Zahvaljujući naprednim ugrađenim digitalnim značajka,a praktičnim uslugama na daljinu i brojnim sustavima za zaštitu i pomoć pri vožnji u okviru značajke T-Mate, uvijek će vam se činiti da ste jedan korak ispred svih. Upotrebljavajte značajku Toyota Smart Connect kako biste svakoj vožnji kvalitetu podigli na višu razinu.
Saznajte koje su usluge MyT dostupne

Toyota T-Mate. Uvijek uz vas za sigurnija putovanja

Za pružanje svih vodećih u klasi sigurnosnih funkcija, Toyota Camry ima ugrađeni sustav T-Mate koji vam pomaže pri vožnji. T-Mate sadrži brojne funkcije koje su posebno osmišljene kako bi vam pružile pomoć i doprinijele vašoj sigurnosti tijekom vožnje, prilikom parkiranja, po autocesti i u gradu. T-Mate vam pruža dodatnu sigurnost. Na popisu u nastavku navedene su istaknute značajke, a sve što T-Mate nudi za model Toyota Camry možete saznati putem alata za konfiguraciju automobila.
 • Sustav za zaštitu prije sudara (PCS)

  Naš sustav za zaštitu prije sudara može detektirati druga vozila, pješake i bicikliste te vam pomoći da izbjegnete sudar s njima. Funkcionira tako da upozorava vozača emitiranjem zvučnih i vizualnih upozorenja, a aktivira i kočnice prema potrebi. Naime, ako vozač ne uspije zakočiti na vrijeme, sustav automatski aktivira kočnice kako bi se spriječio sudar ili umanjile njegove posljedice. Može detektirati druge automobile, bicikliste i motore. Osim toga, sustav za dodatnu zaštitu i predviđanje potencijalnih sudara na raskršću i sustav servo upravljanja u slučaju nužde pružaju vam podršku prilikom skretanja na raskršćima i kod manevara za izbjegavanje sudara.

 • Sustav za zadržavanje u prometnom traku (LTA)

  Naš je sustav za zadržavanje u prometnom traku posebno dizajniran za sigurniju vožnju po autocesti. Omogućuje vam da ostanete na sredini svog prometnog traka ako počnete iz njega skretati, dok servo upravljač lagano ispravlja putanju kretanja automobila.

 • Prilagodljivi regulator brzine (ACC)

  Ovaj sustav drži vaš automobil na minimalnoj, unaprijed zadanoj udaljenosti (automatski drži propisani razmak) od vozila ispred. Ako se taj razmak od vozila ispred smanji, sustav smanjuje brzinu kretanja automobila i prema potrebi koči i uključuje stop svjetla. Ako je vaš automobil opremljen sustavom za prepoznavanje prometnih znakova, prepoznaje i znakove ograničenja brzine na cesti po kojoj vozite i u skladu s njima preporučuje potrebne prilagodbe brzine vožnje.

 • Zaslon panoramic view monitor (PVM)

  parkiranje je jednostavnije i sigurnije zahvaljujući sustavu koji kombinira podatke sa snimki četiriju kamera za kreiranje preglednosti nad okruženjem pod gotovo 360°.

 • Sustav za nadzor mrtvog kuta (BSM)

  Naš sustav za nadzor mrtvog kuta upozorava vozača na sva vozila koja vozač možda ne vidi u bočnim retrovizorima. Ova je značajka posebno korisna prilikom pretjecanja.

 • Sustav upozorenja za otkrivanje vozila pod pravim kutom pri vožnji unatrag s automatskim kočenjem (RCTAB)

  Kad unatrag izlazite s parkirnog mjesta sustav detektira sva vozila koja vam se približavaju s lijeve ili desne strane, upozorava vas na njih i aktivira kočnice kako bi se izbjegao sudar.

POGLED IZBLIZA

Pogledajte neke dizajnerske detalje zbog kojih je Camry tako upečatljiv.

Toyota Relax - osjećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovitim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više