1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Corolla Hatchback Luna

Hatchback 5 vrata

Corolla Hatchback - Luna - Hatchback 5 vrata
Početna cijena od
34.824 €
262.381,43 kn
 • Krov u boji karoserije
 • Čitanje prometnih znakova
 • Dojava o naglom kočenju (Emergency Brake-light Signal - EBS)
 • Prilagodljiva automatska duga svjetla
2.0 hibrid (HEV)
10 godina ili 185.000 km
Corolla Hatchback - Luna - Hatchback 5 vrata
Bijela Pure (040)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hr/hrCorolla Hatchback Galerija

Pregled 360°

 • Dizajn

  OBLIKOVAN ZA PRIVLAČENJE POGLEDA

  Izražen i dinamičan vanjski izgled odlikuje se naglašenim, širokim stavom i elegantnim profilom s privlačnom niskom linijom poklopca motora. Sportski naplatci od lake legure veličine 18”, elegantna svjetla u cijelosti LED, te opcije dvobojne karoserije doprinose upečatljivom dojmu.

 • UŽITAK ZA VOŽNJU

  Hibrid nikada nije bio tako dobar. Na izbor su vam dva hibridna motora. 1,8-litarski hibrid pruža mirnu, tihu vožnju kakvu očekujete od Toyote. Novi 2,0-litarski motor Hybrid Dynamic Force vodi hibrid na uzbudljive nove razine, dajući obilje snage i lakog ubrzanja za dinamičnu vožnju koja i najobičniju, svakodnevnu vožnju pretvara u užitak.

 • STVARNI SPOKOJ

  Inovativni sklop Toyota Safety Sense predviđa moguće opasnosti i pomaže vam da učinkovitije reagujete. A, uz paletu pametnih sistema pomoći u vožnji kao što su stražnja kamera, monitor mrtvog kuta, upozorenje za promet s boka, inteligentna pomoć pri parkiranju i prilagodljiva automatska duga svjetla, svaka vožnja će biti podjednako laka i puna užitka. Tako možete biti sigurni da ćete vi i vaši saputnici biti još sigurniji i opušteniji nego ikada prije.

Cijeli ekran Zatvoriti

Posebne ponude

Message if content does not exist