1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Corolla Hatchback Style

Hatchback 5 vrata

Corolla Hatchback - Style - Hatchback 5 vrata
Početna cijena od
33.362 €
38.362 €
 • Crni krov
 • Automatsko preklapanje vanjskih retrovizora
 • Sustav pametnog ulaska i pokretanja
1.8 hibrid (HEV)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hr/hrCorolla Hatchback Galerija

Pregled 360°

 • Dizajn

  Oblikovan za privlačenje pogleda

  Izražen i dinamičan vanjski izgled odlikuje se naglašenim, širokim stavom i elegantnim profilom s privlačnom niskom linijom poklopca motora. Sportski naplatci od lake legure veličine 18”, elegantna svjetla u cijelosti LED, te opcije dvobojne karoserije doprinose upečatljivom dojmu.

 • UŽITAK ZA VOŽNJU

  Hibrid nikada nije bio tako dobar. Na izbor su vam dva hibridna motora. 1,8-litarski hibrid pruža mirnu, tihu vožnju kakvu očekujete od Toyote. Novi 2,0-litarski motor Hybrid Dynamic Force vodi hibrid na uzbudljive nove razine, dajući obilje snage i lakog ubrzanja za dinamičnu vožnju koja i najobičniju, svakodnevnu vožnju pretvara u užitak.

 • STVARNI SPOKOJ

  Inovativni sklop Toyota Safety Sense predviđa moguće opasnosti i pomaže vam da učinkovitije reagujete. A, uz paletu pametnih sistema pomoći u vožnji kao što su stražnja kamera, monitor mrtvog kuta, upozorenje za promet s boka, inteligentna pomoć pri parkiranju i prilagodljiva automatska duga svjetla, svaka vožnja će biti podjednako laka i puna užitka. Tako možete biti sigurni da ćete vi i vaši saputnici biti još sigurniji i opušteniji nego ikada prije.

Cijeli ekran Zatvoriti