1. New Cars
  2. SUV landing

LEGENDARNE OFF-ROAD TOYOTE

ZA SVE TERENE, ZA SVA VREMENA

LEGENDARNE OFF-ROAD TOYOTE

ZA SVE TERENE, ZA SVA VREMENA

Toyotina terenska vozila su već preko 60 godina predvodnici u pustolovnoj vožnji. Performansi čvrstih kao kamen i hrabrim novim izgledom odvesti će vas udobno do odredišta, bez obzira na izazove.

4 RAZLOGA ZAŠTO ĆETE ZAVOLJETI OFF-ROAD TOYOTU:
toyota suvISKUSTVO
Preko 60 godina iskustva u stvaranju savršenog terenca
toyota suvPROSTRANOST
Najprostranija putnička kabina osigurava komfor na dugim putovanjima
toyota suvSIGURNOST
Napredni sigurnosni sustav Toyota Safety Sense omogućava vožnju s više pouzdanosti
toyota suvPOUZDANOST
Legendarna Toyotina pouzdanost i do 10 godina jamstva uz Toyota Relax program*
toyota suv

LAND CRUISER

Zauvijek nezaustavljiv. Spreman na osvajanje svih terena.

2.8 D-4D AWD (204 KM / 150 kW)

Uz nasljeđe terenskih sposobnosti koje traje gotovo 70 godina, legendarni Land Cruiser ostaje jedinstven po činjenici da objedinjuje izuzetnu kvalitetu, izdržljivost i pouzdanosti s terenskim sposobnostima bez premca i sve većom razinom prestiža, luksuza i udobnosti. Danas je podjednako neumoran – uz napredniju tehnologiju za cestovnu i terensku vožnju, više sigurnosnih funkcija i još više snage za savladavanje svih vrsta terena.
Saznajte više toyota suv
toyota suv
NOVI MOTOR

HILUX

Hilux - najtraženiji pick-up na svijetu!

2.8 D-4D 4X4 (204 KM / 150 kW)

Malo je automobila koji, poput Hiluxa mogu s ponosom nositi blato i pijesak na svojoj karoseriji. Njegov robustan i upadljiv dizajn stvoren je kako bi odlično izgledao u svakom poslu, izazovu ili avanturi. Novi Hilux kombinira snažni 2,8-litarski motor i poboljšanje cestovnih i terenskih sposobnosti uz veću udobnost i unaprijeđenu opremu. osnažujući istovremeno njegovu legendarnu otpornost na svim terenima.
Saznajte više toyota suv Isprobajte prvi toyota suv
toyota suv
PREMIJERA

HIGHLANDER HYBRID

HHibridni SUV s pogonom na sve kotače i 7 sjedala

2.5 HSD AWD (248 KM / 182 kW)

Highlander Hybrid kombinira elegantan, dinamičan i profinjen izgled vrhunskog gradskog SUV-a s čvrstoćom, snagom i trajnošću istinskog pogona na sve kotače. Dostupan isključivo s potpuno hibridnim pogonskim sklopom, po prvi puta u prodaji širom zapadne Europe. Unutrašnjost je oblikovana tako da nudi praktičnost, trajnost i prostranost koju očekujete od SUV-a sa 7 sjedala, dajući udobno i vrhunsko okruženje za sve putnike.
Saznajte više toyota suv
toyota suv
OMEJENA SERIJA

RAV4 HYBRID BLACK EDITION

Prvi SUV ikad. Hibridna snaga bez kompromisa u crnom izdanju.

2.5 HSD AWD (222 KM / 163 kW)

RAV4 predstavlja beskompromisnu ravnotežu prostranosti, udobne vožnje, snage i terenskih svojstava. Snažan izgled moćnog i autentičnog SUV-a s kompaktnim dimenzijama i upravljivošću upotpunjen je specijalnim izdanjem s istaknutim unutarnjim i vanjskim detaljima u samo jednoj boji. Intenzivna 'ponoćno crna' boja karoserije. naglašava sjaj površina, a taj efekt pojačan je uporabom odgovarajućih crnih stilskih elemenata kako bi dodatno naglasili njegovu moć.
Provjerite ponudutoyota suv

*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 160.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača.
Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite www.toyota.hr ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.