1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Yaris Cross Sport Adventure

B-SUV 5 doors

Yaris Cross - Sport Adventure - B-SUV 5 doors
Početna cijena od
34.956 €
263.375,98 kn
1.5 hibrid (HEV)
10 godina ili 185.000 km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hr/hr

Galerija Yarisa Cross
Istražite u 360°
 • Dizajn

  Privucite pažnju grada

  Yaris Cross dijeli vašu želju za isticanjem. Bogato iskustvo sa SUV-ovima spaja se sa stručnošću u proizvodnji malih automobila radi stvaranja dizajna drukčijeg od svega drugog. Mišićavi lukovi kotača, veliki alu naplatci od 18" i dojmljivi izgled s protkanim uzorkom romba stvaraju SUV izgled koji istinski privlači poglede, prepuštajući vam da se s gradom suočite puni samopouzdanja.

 • Nezaustavljiva energija

  Uz četvrtu generaciju hibridnog sustava u Yarisu Cross svaka vožnja je potpuno bez napora. Novi 1,5-litarski hibridni pogon sa 116 KS pruža performanse i učinkovitost koji su iznad svih u toj klasi. Nezamjetno se prebacujući između benzinskog i električnog pogona, pruža vam sjajan odziv kod ubrzanja, malu potrošnju goriva i zadivljujuću malu emisiju CO2, uz dodatnu pogodnost većeg dosega na električni pogon.

 • Oslonite se na T-Mate da vam čuva leđa

  Zahvaljujući sustavu T-Mate, što god život baci pred vas, Yaris Cross je uvijek korak ispred. T-Mate je ime sveobuhvatnog sklopa koji uključuje Toyota Safety i napredne sustave pomoći vozaču (Advanced Driver Assistance Systems). Od sustava aktivne sigurnosti kao što je sustav predsudarne zaštite do bezbrižnosti koju pruža Toyotin napredni sustav pomoći pri parkiranju (Teammate Advanced Park), T-Mate vam čuva leđa posvuda, od užurbanih autocesta do gradskih gužvi, pomažući vam da zaštitite sebe, svoje putnike i druge sudionike u prometu.

 • Prostor koji dopušta životu da teče

  Praktičan i svestran, Yaris Cross se odlikuje sjajnim električnim otvaranjem poklopca prtljažnika pomakom noge za ono kad su vam ruke pune. Njegova prilagodljiva podnica prtljažnika se može postaviti za stvaranje sigurnog prostora u podu ili za povećanje prtljažnika, dok inovativni prilagodljivi pojas osigurava sve, od bicikala do snowboarda. Zapremina prtljažnika je povećana preklapanjem stražnjih sjedala u omjeru 40:20:40, čime dobivate potreban prostor kada postoje stvari koje morate ponijeti sa sobom.

Cijeli ekran Zatvoriti

Posebne ponude

Message if content does not exist