1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Child Car Seats
Odaberite

Dječja sjedalica Toyota ISOFIX duo plus

Za svakog roditelja, sigurnost njihovog djeteta je najveća briga. To pogotovo vrijedi u vožnji automobilom. Budite spokojni i čuvajte sigurnost svoje djece uz našu paletu dječjih sjedalica.
Ugradnja dječjih sjedalica

Donedavno, ugradnja većine dječjih sjedalica je zahtijevala da roditelji shvate složeni niz uputa, kuda treba provući pojas kroz sjedalicu i kojim kopčama ga uhvatiti. Kao pokazatelj razine ovog problema, nedavno istraživanje u SAD koje je proveo NHTSA, pokazalo je da troje od četvoro djece nisu pravilno vezani u svojim sjedalicama. Kada znamo da su prometne nesreće najveći uzrok smrti djece mlađe od 12 godina, jasno je koliko je važno da djeca budu ispravno vezana.

Naša ponuda automobilskih dječjih sjedalica

Srećom, Toyota nudi široku lepezu automobilskih dječjih sjedalica za sve uzraste koje se odlikuju najboljim pričvršćenjima i čvrstim tkaninama te su oblikovane podjednako za udobnost i za sigurnost.

Naše upute za ugradnju

Unutar naše palete, pronaći ćete dva modela, Duo Plus i KidFix, koji su opremljeni pričvršćenjima ISOFIX. To je međunarodni standard za pričvršćivanje dječjih sjedalica krutim spojem sa sidrištima smještenima u sjedalima vaše Toyote. Korištenjem ovih jasnih uputa, izbjegavate sve poteškoće povezane s ugradnjom i pričvršćivanjem sigurnosnim pojasom.