1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Protect
Odaberite

Toyota ProTect

Ništa se ne može usporediti s bliještanjem potpuno novog automobila. Toyota ProTect je revolucionarni način postizanja izgleda vašeg automobila kao da je upravo izašao iz salona, koji traje godinama —bio vaš automobil nov ili rabljen. Za razliku od tradicionalnog voska i naprednih polimernih sredstava, samo jedno nanošenje keramičkog premaca Toyota ProTect pružit će vam pet godina zajamčenog spokoja.

Održite vrijednost svog vozila

 

Sjajni izgled kao iz salona ne predstavlja samo dobar izgled —riječ je o održavanju vrijednosti vašeg automobila. Toyota ProTect vam pomaže u održavanju vašeg automobila u najboljem mogućem stanju, osiguravajući veću vrijednost prilikom zamjene staro za novo ili prodaje kada odlučite zamijeniti svoje vozilo. Prenosivo jamstvo je isto tako privlačnije kupcima i pruža im sigurnost da je vaše vozilo dobro ulaganje.

Vanjština:

Zaštitite svoje vozilo ojačanim keramičkim premazom koji osigurava vrhunsku zaštitu boje automobila od prljavštine s ceste, kiselih kiša, soli i UV zraka kako biste dugotrajno zadržali visoki sjaj. Ovaj premaz ima i vodoodbojna svojstva koja sprečavaju nastajanje tragova curenja vode.

Vanjska boja
370 EUR*

*Preporučena maloprodajna cijena, uključuje trošak ugradnje i PDV.

Unutrašnjost:

Stvara nevidljivu zaštitu koja štiti tkanine u unutrašnjosti od svakodnevne prljavštine. Jednostavno prebrišite bilo kakvu prljavštinu bez nastajanja mrlja na presvlakama.

Unutrašnjost vozila (osim opcije kožnih sjedala)
93 EUR*

*Preporučena maloprodajna cijena, uključuje trošak ugradnje i PDV.

Naplatci od lake legure:

Očuvajte čistoću i sjaj svojih naplataka uz trajnu zaštitu od kočione prašine, nečistoća s ceste i vremenskih utjecaja.

Aluminijski naplatci

56 EUR*

*Preporučena maloprodajna cijena, uključuje trošak ugradnje i PDV.

Što čini Toyota ProTect?

Saznajte više

Kako funkcionira?

 


Toyota ProTect je keramički premaz za automobile, napravljen na temelju premaza koji je formulirala NASA, a koji stvara molekularnu vezu s površinama vašeg automobila i djeluje kao štit vašeg vozila iznutra i izvana. Niti jedan drugi proizvod nije tako učinkovit kao Toyota ProTect, a on je dostupan isključivo uz profesionalnu primjenu ovlaštenog Toyota servisera i odobrenih servisera. Kako bi vaša Toyota duže bila nova, uz naše 5-godišnje jamstvo, naručite se za postupak Toyota ProTect još danas.

Prilikom pranja automobila, nema potrebe za poliranjem, korištenjem voska ili bilo kojeg drugog proizvoda osim blagog šampona ili koncentrata za pranje vozila.

Da. Može se profesionalno nanositi na nova i rabljena vozila.

Da. To neće utjecati na Toyota ProTect.

Korištenje najjeftinijeg programa u dobro održavanoj autopraonici ni na koji način neće oštetiti Toyota ProTect.

Da. Toyota ProTect je vrlo otporan na deterdžente.

Bilo koji kvalitetan šampon za automobil je pogodan za čišćenje vozila na koji je nanesen ProTect, ukoliko ne sadrži vosak.

Vaš ovlašteni Toyota partner / serviser može ponovno nanijeti ProTect na sve dijelove vozila na koje je to potrebno kao dio vašeg odštetnog zahtjeva.