Nova Toyota Corolla GR SPORT

i Corolla TREK

Dvije nove verzije Toyota Corolle imati će svoj svjetski debi na sajmu automobila u Ženevi 2019. godine – Corolla GR SPORT i Corolla TREK.

Nova Corolla GR Sport

Paralelno sa predstavljanjem najnovije COROLLE, Toyota u Ženevi predstavlja i Corollu GR SPORT, sportsku varijantu koja ubrizgava dozu strasti TOYOTA GAZOO Racinga u ovaj model. Nakon predstavljanja Yaris GR SPORT-a na prošlogodišnjem Pariškom sajmu automobila, Corolla GR SPORT je drugi model koji se pridružuje Toyotinoj europskoj GR SPORT seriji.

Model će biti dostupan u Hatchback i Touring Sports varijantama, sa izborom 1.8 ili 2.0 litarskog hibridnog pogona. Nova Corolla GR SPORT sa svojim sportskim dizajnom osvojiti će mlađe kupce koji traže užitak u uzbudljivoj vožnji.

/

Corolla GR SPORT je prepoznatljiva po novoj prednjoj rešetki sa tamnom kromiranom završnom obradom, 18’’ naplatcima, LED svjetlima te dvobojnom karoserijom. U unutrašnjosti GR SPORT je opremljen specifičnim sportskim sjedalima, u crnoj tkanini, a koja se po želji mogu naručiti u koži. Dodatni naglasak su crni i crveni prošivi na upravljaču i mjenjaču te dijelovima instrument ploče.

Corolla GR SPORT će biti u prodaji od siječnja 2020. godine.

Nova Corolla TREK

Corolla TREK verzija će biti dostupna samo na Touring Sport modelima (karavanska izvedba Corolle) sa izborom 1.8 ili 2.0 litarskih hibridnih agregata te slijedi trend popularnosti robusnog izgleda vozila, tipa crossover i karavan, u europskom C-segmentu.

Dizajnirana da osvoji kupce s aktivnim načinom života i ljubitelje sporta I boravka u prirodi, Corolla TREK je pokrenula suradnju između Toyote i Trek Bicycle. Ovo partnerstvo objedinjuje dva brenda koji imaju slične ekološke vrijednosti kako bi ponudili komplementarna rješenja mobilnosti.

/

Osnovan 1976. godine, Trek Bicycle je jedan od najpopularnijih svjetskih biciklističkih brendova koji trenutno godišnje u svijetu prodaje oko 1,5 milijuna bicikala. Osim proizvodnje visokoučinkovite biciklističke opreme, Trek razvija bicikle kako bi srušili prepreke koje sprečavaju ljude da žive sretnijim, zdravijim i aktivnijim životom.

Utvrđujući svoje partnerstvo, Toyota je potpisala ugovor sa Trekom, te će Corolla TREK biti službeno vozilo podrške za Trek-Segafredo World Tour - muških i ženskih timova Treka, tijekom europskih biciklističkih utrka.

Corolla TREK je bazirana na Corolla Touring Sportsu, sa jedinstvenim elementima crossover stila, te ju krase 17’’ aluminijski naplatci, zatamnjena stražnja stakla, svjetla za maglu i LED svjetla.

/

Corolla TREK je opremljena sa 7’’ TFT infotainment zaslonom i brojnim dekorativnim elementima.

Corolla TREK se očekuje u prodaji od ljeta 2019. godine.

Saznajte više o Toyoti

Toyota na Salonu automobila u Parizu 2018. Toyota na Salonu automobila u Parizu 2018. Kako automobilska industrija ulazi u razdoblje promjena kakve se događaju jednom u stoljeću, Toyota prelazi od čistog proizvođača automobila prema pružatelju ukupne mobilnosti - nudeći sve bolju mobilnost za sve. Novi sedan se pridružuje obitelji Toyota Corolla Hybrid Novi sedan se pridružuje obitelji Toyota Corolla Hybrid Nakon predstavljanja izvedbe s 5 vrata na Salonu automobila u Ženevi 2018. godine, odnosno izvedbe Touring Sports na Pariškom salonu automobila kasnije ove godine, sedan je treća karoserijska izvedba koja čini ponudu 12. generacije Corolle. Uzbudljivo novo razdoblje za Corollu Uzbudljivo novo razdoblje za Corollu Nova generacija Toyotinog automobila u segmentu C će, u sve tri karoserijske izvedbe (4 i 5 vrata te karavan) nositi u cijelom svijetu ime Corolla Toyota Corolla Sedan  moćna i privlačna u novoj izvedbi GR Sport Toyota Corolla Sedan moćna i privlačna u novoj izvedbi GR Sport Uz Hatchback - izvedbu s pet vrata, te Touring Sports - karavan, sada i Corolla Sedan ima verziju GR SPORT s dinamičnim dizajnerskim detaljima iznutra i izvana